LASTİK İŞ

TÜRK HARB- İŞ DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖNDERDİ

29.01.2020 - 14:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRK HARB- İŞ DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖNDERDİ

Elazığ sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 lik depremden zarar gören vatandaşlara Türk Harb-iş Kocaeli Şubesi tarafından ısınma giyim ve temizlik maddesi yardımı gönderdi.

Elazığ ilçesi Sivrice ilçesinde 6,8 şiddetinde deprem sonrası bir çok kuruluş yardım topladı. Türk Harb-iş sendikası Kocaeli Şubesi yönetimi deprem bölgesine yardım kampanyasını başlattı. Gerçekleşen kampanyada toplanan 10 bin liralık giyim, ısınma ve temizlik maddelerini aldılar. Aldıkları bu yardımları koli halinde yardım deprem bölgesine ulaşmak amacıyla Gölcük Belediyesi yardım toplama alanına teslim ettiler. Ayetten nakdi yardım toplanması devam ediyor.  Bu nakdi Yardım yarın saat 17 ye kadar deprem bölgesine ulaşması için banka hesap numarasına yatırılacaktır. AYNI ACILARI YAŞADIK Topladıkları yardımlarla ilgili kısa bir açıklama yapan Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreter Nusret Subaşı; “1999 da asrın felaketi Marmara depremi Gölcük'te yaşadık. Yine geçen hafta Malatya ve Elazığ ilimizde 6,8 şiddetinde deprem yaşandı. Yaşanan depremde can kaybı yanı sıra mal kaybı da yaşandı. Biz sendika olarak deprem bölgesi için yardım kampanyasını başlattık. Tabi ki bölge insanların ihtiyacı olan ilk ısınma, giyim ve temizlik malzemeleridir. Kampanyamızda toplanan 10 bin liralık ısınma, giyim ve temizlik maddelerini aldık. Bu malzemeler deprem bölgesine ulaşması amacı ile Gölcük Belediyesi yardım toplama alanına teslim ediyoruz. Yaşanan depremde hayatını kayıp edenlere Allah’tan Rahmet dilerim. Yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Fahri haner   
Elazığ sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 lik depremden zarar gören vatandaşlara Türk Harb-iş Kocaeli Şubesi tarafından ısınma giyim ve temizlik maddesi yardımı gönderdi.

Elazığ ilçesi Sivrice ilçesinde 6,8 şiddetinde deprem sonrası bir çok kuruluş yardım topladı. Türk Harb-iş sendikası Kocaeli Şubesi yönetimi deprem bölgesine yardım kampanyasını başlattı. Gerçekleşen kampanyada toplanan 10 bin liralık giyim, ısınma ve temizlik maddelerini aldılar. Aldıkları bu yardımları koli halinde yardım deprem bölgesine ulaşmak amacıyla Gölcük Belediyesi yardım toplama alanına teslim ettiler. Ayetten nakdi yardım toplanması devam ediyor.  Bu nakdi Yardım yarın saat 17 ye kadar deprem bölgesine ulaşması için banka hesap numarasına yatırılacaktır.

AYNI ACILARI YAŞADIK
Topladıkları yardımlarla ilgili kısa bir açıklama yapan Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreter Nusret Subaşı; “1999 da asrın felaketi Marmara depremi Gölcük'te yaşadık. Yine geçen hafta Malatya ve Elazığ ilimizde 6,8 şiddetinde deprem yaşandı. Yaşanan depremde can kaybı yanı sıra mal kaybı da yaşandı. Biz sendika olarak deprem bölgesi için yardım kampanyasını başlattık. Tabi ki bölge insanların ihtiyacı olan ilk ısınma, giyim ve temizlik malzemeleridir. Kampanyamızda toplanan 10 bin liralık ısınma, giyim ve temizlik maddelerini aldık. Bu malzemeler deprem bölgesine ulaşması amacı ile Gölcük Belediyesi yardım toplama alanına teslim ediyoruz. Yaşanan depremde hayatını kayıp edenlere Allah’tan Rahmet dilerim. Yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Fahri haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.