LASTİK İŞ

TÜRK HARB- İŞ'İN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Gündem 20.04.2020 - 14:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRK HARB- İŞ'İN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz ay evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Turhan Yıldız sevenlerini ve Türk Harb-iş Sendikası ailesine derin yasa boğmuştu. Başkan Yıldız’ın vefatının ardından bir araya gelen Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi yeni başkan ve yönetimini belirledi. Türk Harb-İş’te yeni başkan Korkut Gökbayrak seçildi. ‘Turhan Başkanımız her zaman yüreğimizde olacak’ Dün sendika binasında gerçekleştirdikleri toplantının ardından üyeleriyle bir araya gelen yönetim kamuoyuna ve üyelerine yeni başkan ve yönetimini duyurdu. Gerçekleştirilen toplantıda vefat eden Turhan Yıldız dualarla anılırken, ‘Turhan Başkanımız her zaman yüreğimizde olacak’ mesajı verildi. ‘Görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz’ Gerçekleştirilen programda konuşmaları yeni başkan Korkut Gökbayrak, Selami Bulut, Remzi Köstence, Hasan Koçak ve Nusret Subaşı yaptı. Sendikanın ikinci başkanı Selami Bulut, İdari Sekreter Remze Köstence ve Eğitim Sekreteri Hasan Koçak yaptıkları konuşmada, sendikada görev yapacakları bu dönemde en iyi hizmette bulunacaklarını belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Bulut, Köstence ve Koçak ayrıca vefat eden önceki dönem başkanları Turhan Yıldız’a olan sevgi ve dualarını dile getirdiler. Gökbayrak, ‘Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın’   Yeni Başkan Korkut Gökbayrak, ‘Vefatıyla bizleri derin üzüntüye boğan Turhan Yıldız abimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sendika üyelerimize sabırlar diliyorum. Bu süreçte hepimiz çok üzüldük. Bizler bugün yine birlikteyiz. Beni başkanlığa layık gören değerli büyüklerime siz değerli kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah birlikteliğimizi bozmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ’ dedi. Subaşı, ‘Özümde sözümde davam içindir’ Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ne uzun yıllar emek veren Mali Sekreter Nusret Subaşı, ‘1996 yılında başladığım görevimi hem davam için sürdürdüm. Hiç politik olmak istedim. Özüm, sözüm, kalbim birdir. Bir şeyi hep net olarak söylerim. Çünkü özümde sözümde davam içindir. Bizler az önce çok başarılı bir toplantıda güzel kararlar aldık. Bizler biriz ve beraberiz. Yeni Yönetim Kurulumuzla sonuna kadar gideceğiz ve bu güzel sendikaya her zaman destek olacağım. Bizlerin dargın olmaya, küs olmaya asla hakkı yok. Bizler son güne kadar en iyi şekilde görevimizi yerine getireceğiz. Allah’ın izniyle de üyelerimize mahcup olmadan, başımız dik bir şekilde görevimizi tamamlayacağız’ diyerek konuşmasını tamamladı. Birlik ve beraberlik mesajı verdiler Konuşmaların ardında sendika üyeleri yeni başkanlarına ve sendika yönetimine başarı temennilerini ileterek, birlik ve beraberlik mesajlarını yinelediler.

Geçtiğimiz ay evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Turhan Yıldız sevenlerini ve Türk Harb-iş Sendikası ailesine derin yasa boğmuştu. Başkan Yıldız’ın vefatının ardından bir araya gelen Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi yeni başkan ve yönetimini belirledi. Türk Harb-İş’te yeni başkan Korkut Gökbayrak seçildi.

‘Turhan Başkanımız her zaman yüreğimizde olacak’

Dün sendika binasında gerçekleştirdikleri toplantının ardından üyeleriyle bir araya gelen yönetim kamuoyuna ve üyelerine yeni başkan ve yönetimini duyurdu. Gerçekleştirilen toplantıda vefat eden Turhan Yıldız dualarla anılırken, ‘Turhan Başkanımız her zaman yüreğimizde olacak’ mesajı verildi.

‘Görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz’

Gerçekleştirilen programda konuşmaları yeni başkan Korkut Gökbayrak, Selami Bulut, Remzi Köstence, Hasan Koçak ve Nusret Subaşı yaptı. Sendikanın ikinci başkanı Selami Bulut, İdari Sekreter Remze Köstence ve Eğitim Sekreteri Hasan Koçak yaptıkları konuşmada, sendikada görev yapacakları bu dönemde en iyi hizmette bulunacaklarını belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Bulut, Köstence ve Koçak ayrıca vefat eden önceki dönem başkanları Turhan Yıldız’a olan sevgi ve dualarını dile getirdiler.

Gökbayrak, ‘Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın’

 

Yeni Başkan Korkut Gökbayrak, ‘Vefatıyla bizleri derin üzüntüye boğan Turhan Yıldız abimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sendika üyelerimize sabırlar diliyorum. Bu süreçte hepimiz çok üzüldük. Bizler bugün yine birlikteyiz. Beni başkanlığa layık gören değerli büyüklerime siz değerli kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah birlikteliğimizi bozmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ’ dedi.

Subaşı, ‘Özümde sözümde davam içindir’

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ne uzun yıllar emek veren Mali Sekreter Nusret Subaşı, ‘1996 yılında başladığım görevimi hem davam için sürdürdüm. Hiç politik olmak istedim. Özüm, sözüm, kalbim birdir. Bir şeyi hep net olarak söylerim. Çünkü özümde sözümde davam içindir. Bizler az önce çok başarılı bir toplantıda güzel kararlar aldık. Bizler biriz ve beraberiz. Yeni Yönetim Kurulumuzla sonuna kadar gideceğiz ve bu güzel sendikaya her zaman destek olacağım. Bizlerin dargın olmaya, küs olmaya asla hakkı yok. Bizler son güne kadar en iyi şekilde görevimizi yerine getireceğiz. Allah’ın izniyle de üyelerimize mahcup olmadan, başımız dik bir şekilde görevimizi tamamlayacağız’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Birlik ve beraberlik mesajı verdiler

Konuşmaların ardında sendika üyeleri yeni başkanlarına ve sendika yönetimine başarı temennilerini ileterek, birlik ve beraberlik mesajlarını yinelediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.