Türk Harb-iş Sendikası 10.000 Maske Dağıttı

Ekonomi 21.07.2020 - 13:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Türk Harb-iş Sendikası 10.000 Maske Dağıttı

Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi tarafından Gölcük Merkezinde stant kurarak poşetlediği 10.000 maske içinde Kıdem Tazminatıma dokunma adlı yazıyla birlikte halka 10.000 maske dağıttı.

10 BİN MASKE DAĞITTILAR Gündemde olan Kıdem tazminatın fonu konusu ile ilgili Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak ve sendika yöneticileri tarafından Gölcük Merkezinde stant kurdular. Stantta poşetlenmiş 10.000 maske içerisinde Kıdem Tazminatıma dokunma adlı yazı ile birlikte ilçe esnaflarına ve halka maske dağıttılar. Maskelerin 3100 tanesi Gölcük Tersane Komutanlığında çalışan işçilere dağıtırken 6900 maskede Gölcük Esnafı ve halka dağıttılar.   ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ Maske dağıtımı yapılırken kısa bir açıklama yapan Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başka Korkut Gökbayrak; “bilindiği üzere Ülke gündeminde olan ve emeği ile geçinen tüm çalışanları ilgilendiren, kıdem tazminat fonu konusunun biz çalışanlar için çok önemli. Kıdem Tazminatı bizim olmazsa olmaz olduğu aşikardır. Bu konuda asla taviz vermeyeceğimizi belirtmek isterim”dedi.   İŞÇİNİN KEFEN PARASI Gökbayrak “kızımızın çeyiz, oğlumuzun düğün, işçinin kefen parası olan Kıdem tazminatlarımızdan ne pahasında olursa olsun asla taviz vermeyeceğimizi haykırmak ve halkımızı bilinçlendirmek için burada olduğumuzu söylemek istiyorum. Kıdem tazminatını alamayan arkadaşların tazminat alabilmesi için yapılacak tüm düzenlemelere sonuna kadar destek vereceğimizin de bilinmesini isterim” dedi.   Fahri Haner      
Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi tarafından Gölcük Merkezinde stant kurarak poşetlediği 10.000 maske içinde Kıdem Tazminatıma dokunma adlı yazıyla birlikte halka 10.000 maske dağıttı.

10 BİN MASKE DAĞITTILAR

Gündemde olan Kıdem tazminatın fonu konusu ile ilgili Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak ve sendika yöneticileri tarafından Gölcük Merkezinde stant kurdular. Stantta poşetlenmiş 10.000 maske içerisinde Kıdem Tazminatıma dokunma adlı yazı ile birlikte ilçe esnaflarına ve halka maske dağıttılar. Maskelerin 3100 tanesi Gölcük Tersane Komutanlığında çalışan işçilere dağıtırken 6900 maskede Gölcük Esnafı ve halka dağıttılar.

 

ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Maske dağıtımı yapılırken kısa bir açıklama yapan Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başka Korkut Gökbayrak; “bilindiği üzere Ülke gündeminde olan ve emeği ile geçinen tüm çalışanları ilgilendiren, kıdem tazminat fonu konusunun biz çalışanlar için çok önemli. Kıdem Tazminatı bizim olmazsa olmaz olduğu aşikardır. Bu konuda asla taviz vermeyeceğimizi belirtmek isterim”dedi.

 

İŞÇİNİN KEFEN PARASI

Gökbayrak “kızımızın çeyiz, oğlumuzun düğün, işçinin kefen parası olan Kıdem tazminatlarımızdan ne pahasında olursa olsun asla taviz vermeyeceğimizi haykırmak ve halkımızı bilinçlendirmek için burada olduğumuzu söylemek istiyorum. Kıdem tazminatını alamayan arkadaşların tazminat alabilmesi için yapılacak tüm düzenlemelere sonuna kadar destek vereceğimizin de bilinmesini isterim” dedi.

 

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.