LASTİK İŞ

TÜRK İŞ GENEL BAŞKANI GÖLCÜK'DEN DESTEK İSTEDİ

Gündem 19.11.2019 - 19:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRK İŞ GENEL BAŞKANI GÖLCÜK'DEN DESTEK İSTEDİ

Türk İş Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Metal Sendikası ve Türk Harb-İŞ Sendikası Kocaeli Şubesini ziyaret etti

5-7 Aralık tarihlerinde yapılacak olan 23 Olağan Genel Kurul öncesi  Türk İş Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Metal Sendikası Başkanı Mehmet Şener ve Türk Harb-İŞ Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız’ı sendika binalarında ziyaret ederek destek istedi.   Türk Harb-İŞ Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız “Ergün Atalay Kocaeli şubemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. 5-7 Aralık tarihinde yapılacak olan 23.olağan genel kurulunda kendilerine başarılar diliyor ve destekliyoruz...kongrenin sloganı ; emeğimizdende , vatanımızdan da vazgeçmeyeceğiz”dedi.
Türk İş Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Metal Sendikası ve Türk Harb-İŞ Sendikası Kocaeli Şubesini ziyaret etti

5-7 Aralık tarihlerinde yapılacak olan 23 Olağan Genel Kurul öncesi  Türk İş Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Metal Sendikası Başkanı Mehmet Şener ve Türk Harb-İŞ Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız’ı sendika binalarında ziyaret ederek destek istedi.

 

Türk Harb-İŞ Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız “Ergün Atalay Kocaeli şubemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. 5-7 Aralık tarihinde yapılacak olan 23.olağan genel kurulunda kendilerine başarılar diliyor ve destekliyoruz...kongrenin sloganı ; emeğimizdende , vatanımızdan da vazgeçmeyeceğiz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.