LASTİK İŞ
ismail

TÜRK METAL İŞÇİLERİ SOKAĞA İNİYOR

Gündem 17.12.2019 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRK METAL İŞÇİLERİ SOKAĞA İNİYOR

Türk Metal Sendikası ile MESS arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi anlaşma sağlanamadı. Perşembe günü FORD OTOSAN işçileri Gölcük Anıtpark'ta eylem yapacak.

Yaklaşık 60 günlük toplu iş sözleşmesinin yasal sürecin dolması üzerine arabulucuya gitti. Fakat işverenlerin işçilerin kazanılmış haklarını istemesi üzerine toplu iş sözleşmesinin masasına oturan Birleşik Metal-iş ve Türk Metal Sendikası iş yerlerinde eylemlere başladı.  Yaklaşık bir haftadır işyerlerinde eylemler yapılıyor. Fabrika da eylemleri devam ettiren Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener; “toplu sözleşmenin hayata geçene kadar biz haklarımız için mücadelemizi veriyoruz. Bir haftadır fabrikada eylemlerimiz devam ediyor. Perşembe günü Gölcük Anıtpark'ta toplanarak basın açıklamasını yapacağız. Şeklinde kısa bilgi verdi. Fahri Haner  
Türk Metal Sendikası ile MESS arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi anlaşma sağlanamadı. Perşembe günü FORD OTOSAN işçileri Gölcük Anıtpark'ta eylem yapacak.

Yaklaşık 60 günlük toplu iş sözleşmesinin yasal sürecin dolması üzerine arabulucuya gitti. Fakat işverenlerin işçilerin kazanılmış haklarını istemesi üzerine toplu iş sözleşmesinin masasına oturan Birleşik Metal-iş ve Türk Metal Sendikası iş yerlerinde eylemlere başladı.  Yaklaşık bir haftadır işyerlerinde eylemler yapılıyor. Fabrika da eylemleri devam ettiren Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener; “toplu sözleşmenin hayata geçene kadar biz haklarımız için mücadelemizi veriyoruz. Bir haftadır fabrikada eylemlerimiz devam ediyor. Perşembe günü Gölcük Anıtpark'ta toplanarak basın açıklamasını yapacağız. Şeklinde kısa bilgi verdi.
Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.