LASTİK İŞ
ismail

TÜRK METAL İŞÇİLERİNDEN BAŞKAN ŞENER'E SÜRPRİZ

Gölcük 06.10.2017 - 12:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRK METAL İŞÇİLERİNDEN BAŞKAN ŞENER'E SÜRPRİZ

Ülkemizin ve ilçemizin en önemli ve en kalabalık işçi sendikalarından birisi olan Türk Metal İş Sendikası, işçileriyle sağlığı birlik ve beraberlik ile diğer sendikalara gözdağı veriyor.  Hemen her platform da, işçisinin yanında olan Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi, başarılı çalışmalarıyla, üyelerinin takdirini kazandırmaya devam ediyor. Özellikle Ford Otosan Fabrikası'nda örgütlü olan Türk Metal Sendikası, bu çalışmalarının karşılığını üyelerinden görmeye devam ediyor.    Sendika üyeleri tarafından oldukça sevilen, Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Sevgili Mehmet Şener, sık sık üyelerinin sürpriz ziyaretlerine maruz kalıyor. Tıpkı önceki akşam olduğu gibi.  Ford Otosan Fabrikası Pres Atölyesi Gece Vardiyasında çalışan, yaklaşık 25 kişilik grup Sendika Başkanı Mehmet Şener'e bir sürpriz yaparak, çat kapı ziyarete gelmişler.  Ford İşçileri Sendika binasına geldiklerinde, üzerlerinde “2017'e giderken hepimiz biriz”, “Sendikama Güveniyorum”, “Türk Metal Nerede Biz Oradayız” yazan pankartlar açarak, Başkan Şener'e ve sendikalarına ne kadar güvendiklerini ifade ettiler.  Bizde bu güzel jestlerinden dolayı, Pres Atölyesi işçilerini tebrik ediyor, kazasız belasız işler diliyoruz.  Sevgili Başkan seni seven bu kadar üyen varken, sırtın yere gelmez. Ne mutlu sana... 

Ülkemizin ve ilçemizin en önemli ve en kalabalık işçi sendikalarından birisi olan Türk Metal İş Sendikası, işçileriyle sağlığı birlik ve beraberlik ile diğer sendikalara gözdağı veriyor. 
Hemen her platform da, işçisinin yanında olan Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi, başarılı çalışmalarıyla, üyelerinin takdirini kazandırmaya devam ediyor. Özellikle Ford Otosan Fabrikası'nda örgütlü olan Türk Metal Sendikası, bu çalışmalarının karşılığını üyelerinden görmeye devam ediyor.   
Sendika üyeleri tarafından oldukça sevilen, Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Sevgili Mehmet Şener, sık sık üyelerinin sürpriz ziyaretlerine maruz kalıyor. Tıpkı önceki akşam olduğu gibi. 
Ford Otosan Fabrikası Pres Atölyesi Gece Vardiyasında çalışan, yaklaşık 25 kişilik grup Sendika Başkanı Mehmet Şener'e bir sürpriz yaparak, çat kapı ziyarete gelmişler. 
Ford İşçileri Sendika binasına geldiklerinde, üzerlerinde “2017'e giderken hepimiz biriz”, “Sendikama Güveniyorum”, “Türk Metal Nerede Biz Oradayız” yazan pankartlar açarak, Başkan Şener'e ve sendikalarına ne kadar güvendiklerini ifade ettiler. 
Bizde bu güzel jestlerinden dolayı, Pres Atölyesi işçilerini tebrik ediyor, kazasız belasız işler diliyoruz. 
Sevgili Başkan seni seven bu kadar üyen varken, sırtın yere gelmez. Ne mutlu sana... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.