LASTİK İŞ
ismail

TÜRK METAL ÜYELERİNE TATLI ANLAŞMA

Ekonomi 22.09.2020 - 14:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜRK METAL ÜYELERİNE TATLI ANLAŞMA

Atilla Maral önderliğinde Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde Byprof pastanesi deneyimli kadrosu ile geçtiğimiz günlerde açıldı. Byprof Türk Metal sendikası ile indirim protokolü imzaladı.

İhsaniye Çiftlik Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Çiftlik Park Evleri B/blok No 48 de Atilla Maral tarafından Byprof pastanesi açıldı.  İşletme sahibi Atilla Maral; “halkımıza hizmet için yeni işyerimizi kapsamlı bir şekilde kurduk. Çalışan arkadaşlarım hepsi de deneyimli ve işinde uzmanlar. Bol çeşitli ürünlerimiz ile hizmet verirken, temizlik ve hijyene önem veriyoruz. İş yerimizde Cafe, Pasta, Tatlı ve Dondurma üretimini de yapıyoruz. Özel sipariş üzerine de üretimlerimiz mevcut. Gölcük Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için deneyimli kadromuzla birlikte gayret etmeye çalışacağız. Tabi ki bu hizmetin en önemlisi temiz ve hijyeniktir. Bizde buna çok önem veriyoruz. Fiyatlarımızda uygun olması ve bol çeşitlerimizin de bulunması müşterilerimiz aradığını anında bulur. Aynı zamanda her keseye hitap ediyoruz. Türk Metal sendikası üyelerine indirim için protokol imzaladık” dedi. Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener “Üyelerimizin yararlana bilmesi için Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi ile byprof Atilla Maral Pastane arasında anlaşma sağlanmıştır. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Atilla Maral önderliğinde Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde Byprof pastanesi deneyimli kadrosu ile geçtiğimiz günlerde açıldı. Byprof Türk Metal sendikası ile indirim protokolü imzaladı.

İhsaniye Çiftlik Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Çiftlik Park Evleri B/blok No 48 de Atilla Maral tarafından Byprof pastanesi açıldı.  İşletme sahibi Atilla Maral; “halkımıza hizmet için yeni işyerimizi kapsamlı bir şekilde kurduk. Çalışan arkadaşlarım hepsi de deneyimli ve işinde uzmanlar. Bol çeşitli ürünlerimiz ile hizmet verirken, temizlik ve hijyene önem veriyoruz. İş yerimizde Cafe, Pasta, Tatlı ve Dondurma üretimini de yapıyoruz. Özel sipariş üzerine de üretimlerimiz mevcut. Gölcük Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için deneyimli kadromuzla birlikte gayret etmeye çalışacağız. Tabi ki bu hizmetin en önemlisi temiz ve hijyeniktir. Bizde buna çok önem veriyoruz. Fiyatlarımızda uygun olması ve bol çeşitlerimizin de bulunması müşterilerimiz aradığını anında bulur. Aynı zamanda her keseye hitap ediyoruz. Türk Metal sendikası üyelerine indirim için protokol imzaladık” dedi.

Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener “Üyelerimizin yararlana bilmesi için Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi ile byprof Atilla Maral Pastane arasında anlaşma sağlanmıştır. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.