TÜRK POLİS TEŞKİLATI 174 YAŞINDA

Gündem 10.04.2019 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 174 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen çelenk sunumunun ardından Bağçeşme’deki polis şehitliğinde tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Sunumun ardından Bağçeşme’de bulunan polis şehitliğinde tören düzenlendi. Törene İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kocaeli Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Erdal Yücel, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ercan Yamen, Kocaeli Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Şahin, Kocaeli Aşayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Başkanı Necdet Sarıoğlu, dernek ve STK temsilcileri katıldı. Onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan programda konuşan İl Emniyet Müdürü Necati Denizci “Geçmişimizden aldığımız güç, birlik ve beraberlik içinde Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden bu yana milletimizin huzur ve güven içinde yaşaması için anayasa ve kanunların verdiği yetki ile canını feda etmekten çekinmeyerek gece gündüz mesai yapmaktadır. Çağın gereklerine göre kendini sürekli yenilemiş ve geliştirmiştir. Türk Polis Teşkilatı, modern çağın bütün gereklerini yerine getirecek niteliktedir” dedi. Gücümüzü yasalardan alıyoruz Denizci, “Büyük sorumluluk içinde görevini yapan Türk polisi gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Vatandaş merkezli hizmet anlayışımızla toplumun her ihtiyacını dikkate alarak etkili, çağdaş ve bilimsel veriler ortaya koyarak başarı çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Her görevi şeref ve namus sayan bizler gücünü yasalardan desteğini milletinden alarak bu kutsal hizmet bayrağını yükselterek daha ileriye taşıma azim ve kararlılığı içindeyiz. Canlarını feda etmiş şehitlerimizi rahmetle gazilerimiz şükranlar yad ediyor hala görevde olan polis teşkilatımızı kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri şehitlik ziyaretleri yaparak şehitliklere çiçek bıraktı. 
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen çelenk sunumunun ardından Bağçeşme’deki polis şehitliğinde tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Sunumun ardından Bağçeşme’de bulunan polis şehitliğinde tören düzenlendi. Törene İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kocaeli Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Erdal Yücel, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ercan Yamen, Kocaeli Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Şahin, Kocaeli Aşayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Başkanı Necdet Sarıoğlu, dernek ve STK temsilcileri katıldı.

Onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan programda konuşan İl Emniyet Müdürü Necati Denizci “Geçmişimizden aldığımız güç, birlik ve beraberlik içinde Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden bu yana milletimizin huzur ve güven içinde yaşaması için anayasa ve kanunların verdiği yetki ile canını feda etmekten çekinmeyerek gece gündüz mesai yapmaktadır. Çağın gereklerine göre kendini sürekli yenilemiş ve geliştirmiştir. Türk Polis Teşkilatı, modern çağın bütün gereklerini yerine getirecek niteliktedir” dedi.

Gücümüzü yasalardan alıyoruz
Denizci, “Büyük sorumluluk içinde görevini yapan Türk polisi gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Vatandaş merkezli hizmet anlayışımızla toplumun her ihtiyacını dikkate alarak etkili, çağdaş ve bilimsel veriler ortaya koyarak başarı çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Her görevi şeref ve namus sayan bizler gücünü yasalardan desteğini milletinden alarak bu kutsal hizmet bayrağını yükselterek daha ileriye taşıma azim ve kararlılığı içindeyiz. Canlarını feda etmiş şehitlerimizi rahmetle gazilerimiz şükranlar yad ediyor hala görevde olan polis teşkilatımızı kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri şehitlik ziyaretleri yaparak şehitliklere çiçek bıraktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.