LASTİK İŞ
ismail

TÜRK SÜSLEME SANATI SERGİSİ AÇILIYOR

Kocaeli 06.04.2019 - 11:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRK SÜSLEME SANATI SERGİSİ AÇILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Geleneksel Türk Süsleme Sanatları öğrencileri, 11-17 Nisan tarihleri arasında çalışmalarını sergileyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Geleneksel Türk Süsleme Sanatları bölümünde okuyan öğrencilerin yılsonu sergisi 11-17 Nisan tarihlerinde İzmit Gar Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlıyor. 11 Nisan Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek olan açılışa Geleneksel Türk Süsleme Sanatlarına ilgisi olan tüm Kocaelilerin katılımı bekleniyor.   11 NİSAN’DA GAR SANAT GALERİSİ’NDE Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından yapılan hat, kat’ı, minyatür, tezhip ve ebru gibi geleneksel Türk Süsleme Sanatı’ndan çalışmalar vatandaşlarla buluşacak. Bir birinden nadide eserlerin sergileneceği ve ücretsiz olarak sergi 11 Nisan’dan 17 Nisan Çarşamba gününe kadar İzmit Eski Tren Garı’ndaki, Gar Sanat Galerisi’nde görülebilecek.
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Geleneksel Türk Süsleme Sanatları öğrencileri, 11-17 Nisan tarihleri arasında çalışmalarını sergileyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Geleneksel Türk Süsleme Sanatları bölümünde okuyan öğrencilerin yılsonu sergisi 11-17 Nisan tarihlerinde İzmit Gar Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlıyor. 11 Nisan Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek olan açılışa Geleneksel Türk Süsleme Sanatlarına ilgisi olan tüm Kocaelilerin katılımı bekleniyor.

 

11 NİSAN’DA GAR SANAT GALERİSİ’NDE

Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından yapılan hat, kat’ı, minyatür, tezhip ve ebru gibi geleneksel Türk Süsleme Sanatı’ndan çalışmalar vatandaşlarla buluşacak. Bir birinden nadide eserlerin sergileneceği ve ücretsiz olarak sergi 11 Nisan’dan 17 Nisan Çarşamba gününe kadar İzmit Eski Tren Garı’ndaki, Gar Sanat Galerisi’nde görülebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.