LASTİK İŞ

TÜRK CHOPPER MK NO70 CAFE DE TOPLANDI

Değirmendere 26.06.2014 - 21:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜRK CHOPPER MK NO70 CAFE DE TOPLANDI

TÜRK Chopper Motosiklet Kulübü Kocaeli İl (TCMK) Başkanı Çağatay Dündar ve 15 kişilik ekibiyle birlikte DEĞİRMENDERE No70 cafede toplandı. TÜRK CHOPPER MK pilotları keyifli bir gezi yaptıklarını dile getirdi.

Akşam saatlerinde 15-20 Cruiser model motorlarıyla DEĞİRMENDERE No 70 cafede geçiren motorcular ,cafeden keyifli ve memnun ayrıldı.   TÜRK Chopper Motosiklet Kulübü Kocaeli İl (TCMK) Başkanı Çağatay Dündar, yapılan reportajda şunları dile getirdi;   Türk Chopper İZMİR DE kurulmuş bir kulüp biz KOCAELİ ayağını oluşturuyoruz. , Bu gün buraya sosyal bir gezi olsun diye geldik yaz geldi bu tarz geziler yapıyoruz 30 kişiyiz YELEKLİ CHOPPERCILAR dediğimiz grubu oluşturuyoruz. Burada şuan 15 - 20 kişi var sabit bir yerimiz olmadığı için sosyal medya üzerinden haberleşiyoruz toplanıyoruz ve gelebilenler ile sosyal aktivitemizi düzenliyoruz. ,   "TÜRK CHOPPER MK KULÜBÜ KATILIM ŞARTLARI"   Türk Chopper Motosiklet Kulübü olarak bize katılmak  isteyenlerde aradığımız özellikler;  “Cruiser” Motora sahip olması lazım olmazsa olmazımız bu, ERKEK olmalı ve A2 ehliyet olması gerekiyor. Bayan "CHOPPER" pilotu alınmıyor kulübün genel merkezinin aldığı bir karar böyle. Eğer bize katılmak isteyen biri olursa kulübün içerisinde kalıcı olmak istiyorsa 5 haftalık bir toplantılara katılıyor her Çarşamba toplanıp hafta sonu veya hafta içi yapacağımız etkinlikleri konuşuyoruz.   "HİÇ BİR SİYASİ KURUM VE KURULUŞA AİT DEĞİLİZ"   Toplanmamız da yegane sebep sosyal bir zemin üzerinde birlikte geziler yapmaktır. Hiç bir siyasi kurum yada kuruluşa mensup değiliz ve futbol tartışması yapan bir ekip üyemiz dahi yok. Bize katılan ve şuan üyelerimiz oluşturan pilotlarımız TÜRK örf ve adetlerini benimsemiş olması ve her topluma her bireye saygılı olması ile belirleniyor . "dedi.
TÜRK Chopper Motosiklet Kulübü Kocaeli İl (TCMK) Başkanı Çağatay Dündar ve 15 kişilik ekibiyle birlikte DEĞİRMENDERE No70 cafede toplandı. TÜRK CHOPPER MK pilotları keyifli bir gezi yaptıklarını dile getirdi.
Akşam saatlerinde 15-20 Cruiser model motorlarıyla DEĞİRMENDERE No 70 cafede geçiren motorcular ,cafeden keyifli ve memnun ayrıldı.
 
TÜRK Chopper Motosiklet Kulübü Kocaeli İl (TCMK) Başkanı Çağatay Dündar, yapılan reportajda şunları dile getirdi;
 
Türk Chopper İZMİR DE kurulmuş bir kulüp biz KOCAELİ ayağını oluşturuyoruz. ,
Bu gün buraya sosyal bir gezi olsun diye geldik yaz geldi bu tarz geziler yapıyoruz
30 kişiyiz YELEKLİ CHOPPERCILAR dediğimiz grubu oluşturuyoruz. Burada şuan 15 - 20 kişi var sabit bir yerimiz olmadığı için sosyal medya üzerinden haberleşiyoruz toplanıyoruz ve gelebilenler ile sosyal aktivitemizi düzenliyoruz.
,
 
"TÜRK CHOPPER MK KULÜBÜ KATILIM ŞARTLARI"
 
Türk Chopper Motosiklet Kulübü olarak bize katılmak  isteyenlerde aradığımız özellikler;
 “Cruiser” Motora sahip olması lazım olmazsa olmazımız bu, ERKEK olmalı ve A2 ehliyet olması gerekiyor. Bayan "CHOPPER" pilotu alınmıyor kulübün genel merkezinin aldığı bir karar böyle. Eğer bize katılmak isteyen biri olursa kulübün içerisinde kalıcı olmak istiyorsa 5 haftalık bir toplantılara katılıyor her Çarşamba toplanıp hafta sonu veya hafta içi yapacağımız etkinlikleri konuşuyoruz.
 
"HİÇ BİR SİYASİ KURUM VE KURULUŞA AİT DEĞİLİZ"
 
Toplanmamız da yegane sebep sosyal bir zemin üzerinde birlikte geziler yapmaktır.
Hiç bir siyasi kurum yada kuruluşa mensup değiliz ve futbol tartışması yapan bir ekip üyemiz dahi yok.
Bize katılan ve şuan üyelerimiz oluşturan pilotlarımız TÜRK örf ve adetlerini benimsemiş olması ve her topluma her bireye saygılı olması ile belirleniyor . "dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.