LASTİK İŞ

TÜRKEN " ÖĞRETMENLERE DEĞER VERİLMİYOR"

Asayiş 24.11.2014 - 21:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜRKEN " ÖĞRETMENLERE DEĞER VERİLMİYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Türken "Öğretmenlere değer verilmiyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda haftalık programını belirleyen Yönetim bir dizi etkinlikler yapılacağını ifade etti. Kadın Kolları Başkanı Semra Türken toplantıda 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili açıklama yaptı. Türken "Öncelikle baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum. Öğretmenler gelecek nesile ışık tutan nadir insanlardır. Malesef içinde bulunduğumuz eğitim sistemi çok kötüdür. Öğretmenlere gerekli değer ve önem verilmiyor. Düşük maaşa çalıştırılıyor ve öğretmenlerimiz ek iş yapmaya zorlanıyor. Biz bu düzeni şiddetle kınıyoruz" dedi.  CHP'DEN DUYGULANDIRAN ETKİNLİK CHP Kadın Kolları Başkanı Semra Türken bu yıl farklı bir etkinliğe imza attıklarını belirtti. Türken ve yönetimi bu yıl kendi öğretmenlerine ulaşarak onların günlerini kutladı. Türken "Bu etkinlik öğretmenlerimizi son derece mutlu etti. yıllar sonra bir iki kelime etme fırsatımız oldu. Onlara canı gönülden teşekkür ettik. Bu yıl farklı bir etkinliğe imza attık" dedi.  KADINA ŞİDDETİ KINAYACAKLAR Başkan Türken Kadına Şiddete Hayır haftası kapsamında bugün basın açıklaması yapacaklarını duyurdu. Şiddetin her türlüsüne karşı çıktıklarını belirten Türken "Kadınlar annelerimiz bu toplum için en önemli varlıklardır. Kimse şiddeti hak etmez. Özellikle kadınlarımız asla. Bugün saat 12:00'de basın açıklamamız olacaktır" dedi.       
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Türken "Öğretmenlere değer verilmiyor" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda haftalık programını belirleyen Yönetim bir dizi etkinlikler yapılacağını ifade etti. Kadın Kolları Başkanı Semra Türken toplantıda 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili açıklama yaptı. Türken "Öncelikle baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum. Öğretmenler gelecek nesile ışık tutan nadir insanlardır. Malesef içinde bulunduğumuz eğitim sistemi çok kötüdür. Öğretmenlere gerekli değer ve önem verilmiyor. Düşük maaşa çalıştırılıyor ve öğretmenlerimiz ek iş yapmaya zorlanıyor. Biz bu düzeni şiddetle kınıyoruz" dedi. 
CHP'DEN DUYGULANDIRAN ETKİNLİK
CHP Kadın Kolları Başkanı Semra Türken bu yıl farklı bir etkinliğe imza attıklarını belirtti. Türken ve yönetimi bu yıl kendi öğretmenlerine ulaşarak onların günlerini kutladı. Türken "Bu etkinlik öğretmenlerimizi son derece mutlu etti. yıllar sonra bir iki kelime etme fırsatımız oldu. Onlara canı gönülden teşekkür ettik. Bu yıl farklı bir etkinliğe imza attık" dedi. 
KADINA ŞİDDETİ KINAYACAKLAR
Başkan Türken Kadına Şiddete Hayır haftası kapsamında bugün basın açıklaması yapacaklarını duyurdu. Şiddetin her türlüsüne karşı çıktıklarını belirten Türken "Kadınlar annelerimiz bu toplum için en önemli varlıklardır. Kimse şiddeti hak etmez. Özellikle kadınlarımız asla. Bugün saat 12:00'de basın açıklamamız olacaktır" dedi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.