LASTİK İŞ

TÜRKİYE BİRİNCİSİ ELLİBEŞ'İ ZİYARET ETTİ

Gölcük 21.01.2017 - 08:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRKİYE BİRİNCİSİ ELLİBEŞ'İ ZİYARET ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 13-15 Ocak tarihlerinde Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından organize edilen Senkronize Buz Pateni ve Yetişkinler Türkiye Şampiyonası’nda birincilik elde eden Buz Pateni sporcusu Aslı Aydemir’i makamında konuk etti.

"SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ"  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Senkronize Buz Pateni Taürkiye birincisi Buz pateni sporcusu Aslı Demir'i makamında konuk etti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Federasyon Yetkilerin de katıldığı Şampiyona’dan birincilikle dönen Aslı Aydemir’e Başkan Ellibeş’e yapmış olduğu ziyarette Gölcük Belediyesi Buz Pisti Antrenörü Zeynep Kaçar da eşlik etti.Yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, Gölcük’ümüzün buz pateni alanında şampiyon çıkarmasından dolayı büyük gurur duyuyoruz. Bu başarının gençlerimize de örnek olmasını temenni ediyoruz. İnşallah bundan sonra daha nice başarılara ulaşırız. Bu anlamda bizler sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.   "EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"  Ankara’da düzenlen yarışmaya Antrenör Zeynep Kaçar eşliğinde çalıştığını ve bunun sonucunda da başarıya ulaştığını dile getiren Aydemir, Gölcük adına yarıştığını ve Kocaeli’de bu alanda ilk defa bir madalya alan sporcunun kendisi olmasından dolayı ve İlçe’ye bu başarıyı getirmesinden dolayı da ayrıca memnun olduğunu belirtti. Bu başarıyı almasında katkısı olan Başkan Ellibeş’e ve emeği olan tüm herkese gönülden teşekkür ederek, başarıların devam etmesi adına çalışmalarını yürüteceğini de dile getirdi.Yapılan ziyarette Başkan Ellibeş tarafından Aslı Aydemir’e almış olduğu başarılı sonuç dolayısıyla hediye takdim edildi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 13-15 Ocak tarihlerinde Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından organize edilen Senkronize Buz Pateni ve Yetişkinler Türkiye Şampiyonası’nda birincilik elde eden Buz Pateni sporcusu Aslı Aydemir’i makamında konuk etti.

"SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ" 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Senkronize Buz Pateni Taürkiye birincisi Buz pateni sporcusu Aslı Demir'i makamında konuk etti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Federasyon Yetkilerin de katıldığı Şampiyona’dan birincilikle dönen Aslı Aydemir’e Başkan Ellibeş’e yapmış olduğu ziyarette Gölcük Belediyesi Buz Pisti Antrenörü Zeynep Kaçar da eşlik etti.Yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, Gölcük’ümüzün buz pateni alanında şampiyon çıkarmasından dolayı büyük gurur duyuyoruz. Bu başarının gençlerimize de örnek olmasını temenni ediyoruz. İnşallah bundan sonra daha nice başarılara ulaşırız. Bu anlamda bizler sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM" 

Ankara’da düzenlen yarışmaya Antrenör Zeynep Kaçar eşliğinde çalıştığını ve bunun sonucunda da başarıya ulaştığını dile getiren Aydemir, Gölcük adına yarıştığını ve Kocaeli’de bu alanda ilk defa bir madalya alan sporcunun kendisi olmasından dolayı ve İlçe’ye bu başarıyı getirmesinden dolayı da ayrıca memnun olduğunu belirtti. Bu başarıyı almasında katkısı olan Başkan Ellibeş’e ve emeği olan tüm herkese gönülden teşekkür ederek, başarıların devam etmesi adına çalışmalarını yürüteceğini de dile getirdi.Yapılan ziyarette Başkan Ellibeş tarafından Aslı Aydemir’e almış olduğu başarılı sonuç dolayısıyla hediye takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.