LASTİK İŞ

''TÜRKİYE İTTİFAKI''

Asayiş 21.05.2019 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''TÜRKİYE İTTİFAKI''

Cumhubaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce dile getirdiği " Türkiye İttifakı" , Samsun da gerçek oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Samsun'daki törenlerde; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal törenlere katıldı.  Her geçen gün daha da artan siyasi gerginlik ve kutuplaşaktan bıkan vatandaşlar, Samsun da çekilen fotoğrafa " İşte özlenen tablo" yorumunu yaptılar. *******  Yukarıda gördüğünüz fotoğrafı Pazar günü www.yenigolcuk.com internet sitemizde kullandık.. Başlığına da " Özlenen Tablo" yazdık... Dün, Cumhuriyet GAzetesi dışındaki hemen bütün gazetelerin birinci sayfasında vardı bu fotoğraf... İki eksik var, biri İYİ Parti lideri, Meral Akşener.. Diğeri adı her neyse HDP Genel mi eş genel mi ne başkanları.. Fotoğrafla ilgili yorumlar hep olumluydu Yıllardır  süren siyasi tartışmalardan, kısır çekişmelerden öylesine bıkmış ki insanımız... Artık huzur istiyor, Artık birlik - beraberlik istiyor... İşte Cumhurbaşkanının seçimden hemen sonra anlatmaya çalıştığı Türkiye İttifakı da bu bence..... Neden olmadı ? Kılıçdaroğlu'na biri yumruk attı, YSK seçimi iptal etti, İktidarda ve muhalefette ne kadar, sistemden beslenen, parti içi iktidarını kaybetmek istemeyen adam varsa " istemezük" dedi.. Oysa şu tablo, her hafta yaşansa fena mı olur ? İktidarı muhalefeti birlik olsa, sorunlar birlikte çözülse daha güçlü bir Türkiye olmaz mı ? Olur elbette... Olmasını istemeyen kimler peki ? O'nun da cevabı yukarıda.. İktidarda, muhalefette her kim sistemden besleniyor, parti içi iktidarını kaybetmek istemiyorsa onlar istemiyor.. Her şeye rağmen umutsuzluğa kapılmamak gerekir.. Türkiye ittifakı bir gün olacaktır...

Cumhubaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce dile getirdiği " Türkiye İttifakı" , Samsun da gerçek oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Samsun'daki törenlerde; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal törenlere katıldı. 

Her geçen gün daha da artan siyasi gerginlik ve kutuplaşaktan bıkan vatandaşlar, Samsun da çekilen fotoğrafa " İşte özlenen tablo" yorumunu yaptılar.

******* 

Yukarıda gördüğünüz fotoğrafı Pazar günü www.yenigolcuk.com internet sitemizde kullandık..

Başlığına da " Özlenen Tablo" yazdık...

Dün, Cumhuriyet GAzetesi dışındaki hemen bütün gazetelerin birinci sayfasında vardı bu fotoğraf...

İki eksik var, biri İYİ Parti lideri, Meral Akşener..

Diğeri adı her neyse HDP Genel mi eş genel mi ne başkanları..

Fotoğrafla ilgili yorumlar hep olumluydu

Yıllardır  süren siyasi tartışmalardan, kısır çekişmelerden öylesine bıkmış ki insanımız...

Artık huzur istiyor,

Artık birlik - beraberlik istiyor...

İşte Cumhurbaşkanının seçimden hemen sonra anlatmaya çalıştığı Türkiye İttifakı da bu bence.....

Neden olmadı ?

Kılıçdaroğlu'na biri yumruk attı,

YSK seçimi iptal etti,

İktidarda ve muhalefette ne kadar, sistemden beslenen, parti içi iktidarını kaybetmek istemeyen adam varsa " istemezük" dedi..

Oysa şu tablo, her hafta yaşansa fena mı olur ?

İktidarı muhalefeti birlik olsa, sorunlar birlikte çözülse daha güçlü bir Türkiye olmaz mı ?

Olur elbette...

Olmasını istemeyen kimler peki ?

O'nun da cevabı yukarıda..

İktidarda, muhalefette her kim sistemden besleniyor, parti içi iktidarını kaybetmek istemiyorsa onlar istemiyor..

Her şeye rağmen umutsuzluğa kapılmamak gerekir..
Türkiye ittifakı bir gün olacaktır...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.