LASTİK İŞ

TÜRKİYE’NİN EN SAĞLIKLI KOROSU

12.03.2018 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRKİYE’NİN EN SAĞLIKLI KOROSU

İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu, 11 Mart 2018 Pazar akşamı verdiği coşkulu TSM-THM konseriyle, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ni salladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen ve sunuculuğunu Özkan Aytaç’ın yaptığı konsere sağlık çalışanları ve yakınları büyük bir ilgi göstererek, koltukları doldurdular. Halk müziği ve Sanat müziği parçalarına eşlik ederek, anlamlı bir akşam yaşadılar.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Şenol Ergüney ile İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Yalçın Tamer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş ve hastane yönetimi de katılım sağladı. Konserin açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç “İzmit Seka Devlet Hastanesi olarak biraz olsun gün içindeki iş stresinden uzaklaşmak, yoğunluklarını tempolarını bir nebze rahatlatmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa bir çalışma başlattık. Bu ortaklık sonrası Tıp Bayramı Haftasına Özel bir konser planladık. Bizleri dinlemek için buraya gelen başta tüm misafirlerimize teşekkür eder, saygılarımızı sunarız “ diyerek konsere olan ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.   Yaklaşık  7 ay önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı THM Öğretim Görevlisi ve THM Korosu Şefi Nuray Polat önderliğinde çalışmalarına başlayan İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu Tıp Haftası Özel Konseriyle dinleyenleri büyüledi. İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu, şef  Nuray Polat yönetiminde; Orkestrada Mustafa Gineser ‘Bağlama’, Serkan Güven ‘Kanun’, Haluk Dolanbay ‘Ritim’ Tenay Tolga Tosun “İkinci Bağlama” Koroda ise Leyla Şimşek, Arzu Akdeniz, Zahide Nalbant, Naşide Ulusoy, Songul Cebeci Yalçınkaya, Cansev Pehlivan, Ayşenur Yeşilyurt, Meryem Yaşartürk, Ebru Erdemiroğlu, Hülya Sayan, Halegül Özbek, Esra Alkan, Duygu Durmaz, Arzu Aktaş, Meryem Şahin, Bahar Hancı, Kezban Baltürk, Kadriye Açıkel, Özlem Ceylan, Hatice Özarslan, Osman Berber, Mert Süleyman Şener, Talat Dinçer, Emin Alkan, Erkan Erdem, Mehmet Kaşarcıoğlu, Mehmet Kasarcıoğlu, Göktürk Buğra Turan, Selçuk Turcan, Mumin Açıkel, Hakan Tanır, Fehmi Şen Karanfil, Ömer Karakoç, Müslüm Tuğral, Kadir Atar, Osman Sap ‘tan oluşuyor. İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu ; İlk Konseri, sağlık çalışanlarının seslendirdiği Türk Sanat Müziğinin nadide şarkılarıyla devam etti ve gecenin en anlamlı parçası , izleyicilerle birlikte heyecan ve çoşkuyla salonu inleten,  “Hoş Gelişler Ola” şarkısı oldu.
İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu, 11 Mart 2018 Pazar akşamı verdiği coşkulu TSM-THM konseriyle, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ni salladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen ve sunuculuğunu Özkan Aytaç’ın yaptığı konsere sağlık çalışanları ve yakınları büyük bir ilgi göstererek, koltukları doldurdular. Halk müziği ve Sanat müziği parçalarına eşlik ederek, anlamlı bir akşam yaşadılar.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Şenol Ergüney ile İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Yalçın Tamer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş ve hastane yönetimi de katılım sağladı.

Konserin açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç “İzmit Seka Devlet Hastanesi olarak biraz olsun gün içindeki iş stresinden uzaklaşmak, yoğunluklarını tempolarını bir nebze rahatlatmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa bir çalışma başlattık. Bu ortaklık sonrası Tıp Bayramı Haftasına Özel bir konser planladık.
Bizleri dinlemek için buraya gelen başta tüm misafirlerimize teşekkür eder, saygılarımızı sunarız “ diyerek konsere olan ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

Yaklaşık  7 ay önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı THM Öğretim Görevlisi ve THM Korosu Şefi Nuray Polat önderliğinde çalışmalarına başlayan İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu Tıp Haftası Özel Konseriyle dinleyenleri büyüledi.

İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu, şef  Nuray Polat yönetiminde; Orkestrada Mustafa Gineser ‘Bağlama’, Serkan Güven ‘Kanun’, Haluk Dolanbay ‘Ritim’ Tenay Tolga Tosun “İkinci Bağlama” Koroda ise Leyla Şimşek, Arzu Akdeniz, Zahide Nalbant, Naşide Ulusoy, Songul Cebeci Yalçınkaya, Cansev Pehlivan, Ayşenur Yeşilyurt, Meryem Yaşartürk, Ebru Erdemiroğlu, Hülya Sayan, Halegül Özbek, Esra Alkan, Duygu Durmaz, Arzu Aktaş, Meryem Şahin, Bahar Hancı, Kezban Baltürk, Kadriye Açıkel, Özlem Ceylan, Hatice Özarslan, Osman Berber, Mert Süleyman Şener, Talat Dinçer, Emin Alkan, Erkan Erdem, Mehmet Kaşarcıoğlu, Mehmet Kasarcıoğlu, Göktürk Buğra Turan, Selçuk Turcan, Mumin Açıkel, Hakan Tanır, Fehmi Şen Karanfil, Ömer Karakoç, Müslüm Tuğral, Kadir Atar, Osman Sap ‘tan oluşuyor.

İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu ; İlk Konseri, sağlık çalışanlarının seslendirdiği Türk Sanat Müziğinin nadide şarkılarıyla devam etti ve gecenin en anlamlı parçası , izleyicilerle birlikte heyecan ve çoşkuyla salonu inleten,  “Hoş Gelişler Ola” şarkısı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.