LASTİK İŞ
ismail

Türkiyeyi Gezelim Türkiye Turizmi

11.09.2013 - 13:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Türkiyeyi Gezelim Türkiye Turizmi

Türkiye dünyanın önemli turizm merkezlerinden birisidir.Her yıl milyonlarca turist akın akın Türkiye’ye gelmektedir.Türkiye turizm açısından gelişmiş ve hala gelişmekte olan ülkeler arasındadır.İstanbul’un tarihi ve dokusu iki kıta arasındaki köprü nihayetinde İstanbul’un bir cazibe merkezi olmasına ve her yıl milyonlarca turistin burayı görebilmek için gelmesine neden olmaktadır.İstanbul Bizans ve Osmanlı imparatorluğuna başkentlik yapmış antik bir öneme sahip olan Türkiye’nin nüfus bakımından en yoğun illerindendir.Sultanahmet Cami, Ayasofya ve Topkapı sarayı önemli turistik mekanlarındandır. Türkiye’de tatil yerleri bakımından bir çok aktivite ve etkinlik bulunmaktadır.Türkiye Tatil yerleri her geçen gün artmakta ve turizm Türkiye’de hızla ilerlemektedir. Kapadokya bölgesi, İstanbul, Akdeniz kıyıları, Doğu turları ve Karadeniz turları ile Türkiye adeta bir turizm harikasıdır.Turizmin geliştiği bir ülkede hoteller, aktiviteler ve bir çok sektör de kendini geliştirmekte ve geçen gün bir çok turizm işletmesi açılmaktadır. Yabancı turist sayısı 2002 yılları 2010 yılları arasında, 12.8 milyondan 27.8 milyona ulaşmıştır ve bu Türkiye’nin turizm bakımından gelişmişliğini göstermektedir.Türkiye içinde bulunduğu jeopolitik durum nedeniyle turizme elverişli ve doğal güzellikleriyle eşsiz bir mirastır. Türkiye Turlarına her geçen gün binlerce turist katılmakta ve Türkiye’de tatil yapmaktadır.Tatil denilince akla plaj bölgeleri gelmektedir.Ege ve Akdeniz kıyıları en önemli tatil mekanlarındandır.Kültür Turlarında ise İstanbul , Kapadokya bölgesi , Karadeniz bölgesi ve Doğu turları gelmektedir.

Türkiye dünyanın önemli turizm merkezlerinden birisidir.Her yıl milyonlarca turist akın akın Türkiye’ye gelmektedir.Türkiye turizm açısından gelişmiş ve hala gelişmekte olan ülkeler arasındadır.İstanbul’un tarihi ve dokusu iki kıta arasındaki köprü nihayetinde İstanbul’un bir cazibe merkezi olmasına ve her yıl milyonlarca turistin burayı görebilmek için gelmesine neden olmaktadır.İstanbul Bizans ve Osmanlı imparatorluğuna başkentlik yapmış antik bir öneme sahip olan Türkiye’nin nüfus bakımından en yoğun illerindendir.Sultanahmet Cami, Ayasofya ve Topkapı sarayı önemli turistik mekanlarındandır.

Türkiye’de tatil yerleri bakımından bir çok aktivite ve etkinlik bulunmaktadır.Türkiye Tatil yerleri her geçen gün artmakta ve turizm Türkiye’de hızla ilerlemektedir.

Kapadokya bölgesi, İstanbul, Akdeniz kıyıları, Doğu turları ve Karadeniz turları ile Türkiye adeta bir turizm harikasıdır.Turizmin geliştiği bir ülkede hoteller, aktiviteler ve bir çok sektör de kendini geliştirmekte ve geçen gün bir çok turizm işletmesi açılmaktadır.

Yabancı turist sayısı 2002 yılları 2010 yılları arasında, 12.8 milyondan 27.8 milyona ulaşmıştır ve bu Türkiye’nin turizm bakımından gelişmişliğini göstermektedir.Türkiye içinde bulunduğu jeopolitik durum nedeniyle turizme elverişli ve doğal güzellikleriyle eşsiz bir mirastır.

Türkiye Turlarına her geçen gün binlerce turist katılmakta ve Türkiye’de tatil yapmaktadır.Tatil denilince akla plaj bölgeleri gelmektedir.Ege ve Akdeniz kıyıları en önemli tatil mekanlarındandır.Kültür Turlarında ise İstanbul , Kapadokya bölgesi , Karadeniz bölgesi ve Doğu turları gelmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.