LASTİK İŞ

TÜRKKAN ''AKP KENDİ EVLATLARINI YİYEREK TÜKETMEYE BAŞLADI''

Asayiş 03.06.2018 - 16:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRKKAN ''AKP KENDİ EVLATLARINI YİYEREK TÜKETMEYE BAŞLADI''

İYİ Parti milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1.sıra milletvekili adayı Lütftü Türkkan, "16 yıldır bu ülkeyi yöneten AKP’nin listesine bir bakın. AKP’nin geçen dönem ki il başkanı Mahmut Civelek iyi bir siyasetçiydi. Şehirde sevmişti Mahmut Civelek’i. Nerede Mahmut Civelecek ? Şemsettin Ceyhan nerede ? AKP kendi evlatlarını yiyerek tüketmeye başladı. Milleti yiye yiye doydular" dedi.

İYİ Parti Kocaeli’nin 13 kişiden oluşan milletvekili adayları Luxor Garden Otel’de gerçekleşen programla tanıttı. Toplantıda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1.sıra milletvekili adayı Lütftü Türkkan, AKP'nin milletvekili listelerine değindi. Geçmiş dönemlerde AKP İl Başkanlığı yapan Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan'ın listelerde yer alamamasını "Nerede Mahmut Civelecek ? Şemsettin Ceyhan nerede ? AKP kendi evlatlarını yiyerek tüketmeye başladı. Milleti yiye yiye doydular. Sıra kendi evlatlarına geldi" diyerek değerlendirdi.  TARTIŞMALARA GEREK YOK Aday tanıtım programında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1.sıra milletvekili adayı Lütftü Türkkan, “Ben hayatımda hep seçilen oldum. Fakat seçen kurulda hiç yer almamıştım. Bir şey fark ettim. Bazı şeyleri belirlemek çok zor. Birincisi düğünde masa belirlemek zor. İkinicisi ise milletvekili listesinde sıra belirlemek zor oldu. Ama bir şeyi ifade etmek istiyorum. Siyasi partilerde listeye girenlerin hepsi en iyi değildir. O anda konjektüre en uygun isimler sıralanmıştır. O yüzden listeye giremeyen arkadaşların bu konuyu fazla tartışmalarına gerek olmadığını düşünüyorum” dedi. AKP’NİN İŞİ ÇOK ZOR Konuşmalarına devam eden Türkkan, “16 yıldır bu ülkeyi yöneten AKP’nin listesine bir bakın. AKP’nin geçen dönem ki il başkanı Mahmut Civelek iyi bir siyasetçiydi. Şehirde sevmişti Mahmut Civelek’i. Nerede Mahmut Civelecek ? Şemsettin Ceyhan nerede ? AKP kendi evlatlarını yiyerek tüketmeye başladı. Milleti yiye yiye doydular. Sıra kendi evlatlarına geldi. Ama bu sefer şansları çok zor. Zira karşıların İzmit’in kızı var. İzmit’te mutlaka akrabalık ve dostluk hukuku olan İzmit’in kızı var. Bizlerde o İzmit’in kızının milletvekili adaylarız. Dolayısıyla AKP’nin işi çok zor. Seçim öncesi rakam veren arkadaşlar vardı. Onların sesi duyuluyor mu? Hayır. Sustular sonuçları görünce” şeklinde konuştu.
İYİ Parti milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1.sıra milletvekili adayı Lütftü Türkkan, "16 yıldır bu ülkeyi yöneten AKP’nin listesine bir bakın. AKP’nin geçen dönem ki il başkanı Mahmut Civelek iyi bir siyasetçiydi. Şehirde sevmişti Mahmut Civelek’i. Nerede Mahmut Civelecek ? Şemsettin Ceyhan nerede ? AKP kendi evlatlarını yiyerek tüketmeye başladı. Milleti yiye yiye doydular" dedi.

İYİ Parti Kocaeli’nin 13 kişiden oluşan milletvekili adayları Luxor Garden Otel’de gerçekleşen programla tanıttı. Toplantıda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1.sıra milletvekili adayı Lütftü Türkkan, AKP'nin milletvekili listelerine değindi. Geçmiş dönemlerde AKP İl Başkanlığı yapan Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan'ın listelerde yer alamamasını "Nerede Mahmut Civelecek ? Şemsettin Ceyhan nerede ? AKP kendi evlatlarını yiyerek tüketmeye başladı. Milleti yiye yiye doydular. Sıra kendi evlatlarına geldi" diyerek değerlendirdi. 

TARTIŞMALARA GEREK YOK

Aday tanıtım programında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1.sıra milletvekili adayı Lütftü Türkkan, “Ben hayatımda hep seçilen oldum. Fakat seçen kurulda hiç yer almamıştım. Bir şey fark ettim. Bazı şeyleri belirlemek çok zor. Birincisi düğünde masa belirlemek zor. İkinicisi ise milletvekili listesinde sıra belirlemek zor oldu. Ama bir şeyi ifade etmek istiyorum. Siyasi partilerde listeye girenlerin hepsi en iyi değildir. O anda konjektüre en uygun isimler sıralanmıştır. O yüzden listeye giremeyen arkadaşların bu konuyu fazla tartışmalarına gerek olmadığını düşünüyorum” dedi.

AKP’NİN İŞİ ÇOK ZOR

Konuşmalarına devam eden Türkkan, “16 yıldır bu ülkeyi yöneten AKP’nin listesine bir bakın. AKP’nin geçen dönem ki il başkanı Mahmut Civelek iyi bir siyasetçiydi. Şehirde sevmişti Mahmut Civelek’i. Nerede Mahmut Civelecek ? Şemsettin Ceyhan nerede ? AKP kendi evlatlarını yiyerek tüketmeye başladı. Milleti yiye yiye doydular. Sıra kendi evlatlarına geldi. Ama bu sefer şansları çok zor. Zira karşıların İzmit’in kızı var. İzmit’te mutlaka akrabalık ve dostluk hukuku olan İzmit’in kızı var. Bizlerde o İzmit’in kızının milletvekili adaylarız. Dolayısıyla AKP’nin işi çok zor. Seçim öncesi rakam veren arkadaşlar vardı. Onların sesi duyuluyor mu? Hayır. Sustular sonuçları görünce” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.