LASTİK İŞ

TÜRKKAN ''TÜRKİYE BU İKTİDARI 2021 SONUNA KADAR TAŞIYAMAZ''

Asayiş 02.09.2020 - 15:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜRKKAN ''TÜRKİYE BU İKTİDARI 2021 SONUNA KADAR TAŞIYAMAZ''

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ile Gölcük’de esnaf ziyaretleri ile sahaya indi.

Gölcük İlçe Başkanlığı'nın düzenlenmiş olduğu esnaf ve ihsaniyespor Bayan Voleybol takımı idmanını ziyaret programı ile TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcük İlçe Başkanı İsmail AYnacı, İl ve ilçe teşkilatı tek tek esnafı dolaşarak esnafın dertlerini, sıkıntılarını dinledi. İlk olarak Gölcük İlçe ilçe binasınaziyareti gerçekleştiren Türkkan ve Yıldız, il ve ilçe teşkilatı ile birlikte Gölcük’de esnafın sorunlarını dinleyerek sohbette bulundu. Taksi duraklarında şoför esnafla bir araya geldiler. PARTİMİZ HIZLA YÜKSELİYOR İl Başkanı Yıldız, "Propaganda amaçlı gezmiyoruz, oy istemek için gezmiyoruz. Derdimiz kaynamayan tencere, milletimizin geleceği ve felakete giden ülke ekonomisi. Esnafın anlattıkları ekonominin ne durumda olduğunu gözler önüne seriyor. Pandemi öncesinden bu yana kötü yönetilen ekonomik süreçten dert yanan esnaf kurtuluşun İYİ Parti ile sağlanacağına söylemekte. Hızla yükselen partimize vatandaşımızın teveccühü yüksek. Yaptığımız ziyaretlerle işlerinin pandemi öncesinde de durgun olduğunu şimdi iyice bittiğini söyleyen esnafımızın sıkıntılarını yerinde dinleyerek İYİ Parti olarak yanlarında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızın sözünü verdik”dedi. TÜRKİYE ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan”Türkiye zor günlerden geçiyor. Pandeminin getirdiği sıkıntı var. Sağlık öne geçiyor. Pandemi ile yoğunlaşan ekonomik kriz var. İnsanlar yaşamaya çalışıyor. Birde onuru ile ayakta durmaya çalışıyor. Bu çok zor süreç. İnsanlar kendilerini nefessiz hissederken Meral Akşener sokaklara çıkararak esnafa nefes olmaya çalışıyor. Herkes ülkeden umudunu kesmişken vatandaş artık bizden umutlu. Gençler ülkeden gitmek için uğraşıyor. Nerenin olduğu önemli değil. Böyle giden insanlara böyle gitmez dememiz lazım. Bizi susturamazlar geri dur diyemezler. İsteseydik hepimiz iktidarda görev alabilirdik. İktidar partisinin kuyruğuna takılan MHP’de de kalabilirdik kalmadık. Ben yolumuzda yürümeye devam edeceğiz.  TÜRKİYE BU İKTİDARI 2021 SONUNA KADAR TAŞIYAMAZ Türkkan “ Erken seçim olacağını ilk yüksek sesle ben söyledim. Bu siyaseti iyi okumakla ilgili. Erken seçim bu yıl olabilirdi. Pandemi bunu öteledi. İktidar bu ülkeyi taşıyamaz demeyeceğim. Türkiye bu iktidarı 2021 sonuna kadar taşıyamaz. Şartlar ne olursa olsun. Belki ittifaklarında önemli çatlamalar olabilir. Erken seçimle alakalı, Sistem değişikliği ile alakalı. Kendileri de bu sistem değişikliğinin faydadan çok zarar getirdiğinin farkındalar. Cumhur ittifakı hem erken seçim kararıyla ilgili hem de sistem kararıyla ilgili ciddi bir çatlamaya gidebilir. Bekleyin süpriz olmasın” dedi.
İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ile Gölcük’de esnaf ziyaretleri ile sahaya indi.

Gölcük İlçe Başkanlığı'nın düzenlenmiş olduğu esnaf ve ihsaniyespor Bayan Voleybol takımı idmanını ziyaret programı ile TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcük İlçe Başkanı İsmail AYnacı, İl ve ilçe teşkilatı tek tek esnafı dolaşarak esnafın dertlerini, sıkıntılarını dinledi.

İlk olarak Gölcük İlçe ilçe binasınaziyareti gerçekleştiren Türkkan ve Yıldız, il ve ilçe teşkilatı ile birlikte Gölcük’de esnafın sorunlarını dinleyerek sohbette bulundu. Taksi duraklarında şoför esnafla bir araya geldiler.

PARTİMİZ HIZLA YÜKSELİYOR
İl Başkanı Yıldız, "Propaganda amaçlı gezmiyoruz, oy istemek için gezmiyoruz. Derdimiz kaynamayan tencere, milletimizin geleceği ve felakete giden ülke ekonomisi. Esnafın anlattıkları ekonominin ne durumda olduğunu gözler önüne seriyor. Pandemi öncesinden bu yana kötü yönetilen ekonomik süreçten dert yanan esnaf kurtuluşun İYİ Parti ile sağlanacağına söylemekte. Hızla yükselen partimize vatandaşımızın teveccühü yüksek. Yaptığımız ziyaretlerle işlerinin pandemi öncesinde de durgun olduğunu şimdi iyice bittiğini söyleyen esnafımızın sıkıntılarını yerinde dinleyerek İYİ Parti olarak yanlarında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızın sözünü verdik”dedi.

TÜRKİYE ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR
TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan”Türkiye zor günlerden geçiyor. Pandeminin getirdiği sıkıntı var. Sağlık öne geçiyor. Pandemi ile yoğunlaşan ekonomik kriz var. İnsanlar yaşamaya çalışıyor. Birde onuru ile ayakta durmaya çalışıyor. Bu çok zor süreç. İnsanlar kendilerini nefessiz hissederken Meral Akşener sokaklara çıkararak esnafa nefes olmaya çalışıyor. Herkes ülkeden umudunu kesmişken vatandaş artık bizden umutlu. Gençler ülkeden gitmek için uğraşıyor. Nerenin olduğu önemli değil. Böyle giden insanlara böyle gitmez dememiz lazım. Bizi susturamazlar geri dur diyemezler. İsteseydik hepimiz iktidarda görev alabilirdik. İktidar partisinin kuyruğuna takılan MHP’de de kalabilirdik kalmadık. Ben yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. 

TÜRKİYE BU İKTİDARI 2021 SONUNA KADAR TAŞIYAMAZ
Türkkan “ Erken seçim olacağını ilk yüksek sesle ben söyledim. Bu siyaseti iyi okumakla ilgili. Erken seçim bu yıl olabilirdi. Pandemi bunu öteledi. İktidar bu ülkeyi taşıyamaz demeyeceğim. Türkiye bu iktidarı 2021 sonuna kadar taşıyamaz. Şartlar ne olursa olsun. Belki ittifaklarında önemli çatlamalar olabilir. Erken seçimle alakalı, Sistem değişikliği ile alakalı. Kendileri de bu sistem değişikliğinin faydadan çok zarar getirdiğinin farkındalar. Cumhur ittifakı hem erken seçim kararıyla ilgili hem de sistem kararıyla ilgili ciddi bir çatlamaya gidebilir. Bekleyin süpriz olmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.