LASTİK İŞ

TÜRKKAN ''ÜLKE OLARAK ÖNEMLİ VİRAJA GİRİYORUZ''

Asayiş 06.06.2018 - 11:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRKKAN ''ÜLKE OLARAK ÖNEMLİ VİRAJA GİRİYORUZ''

İYİ Parti’nin 1. Sıra Adayı Lütfü Türkkan Değirmenderelilerden destek istedi

İYİ Parti 1. Sıra Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, geçtiğimiz akşam Değirmendere sahilinde vatandaşları ziyaret etti. Sahil bandı birçok esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Türkkan’a İYİ Parti Değirmendere Temsilcisi Meryem Sevinç, Yönetimi ve Partililer eşlik etti. Türkkan, ‘Artık ülke olarak önemli virajdayız’ İYİ Parti’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını ilçemizde sürdürdü. Geçtiğimiz akşam Değirmendere’ye gelen ve vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Türkkan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Türkkan, ülkemizin yaşadığı süreci vatandaşlara anlatarak, 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Vatandaşlardan olumlu tepki alan Türkkan ve partililer, ’24 Haziran sonrası Türkiye’nin geleceği İYİ olacak’ dedi. Seçimlerde vatandaşların Millet İttifakı ve Genel Başkanları Meral Akşener yönünde tercih kullanmalarını isteyen Türkkan, ‘Artık ülke olarak önemli virajdayız. İYİ Parti olarak ülkemizin üzerinde oynanan oyunların çok iyi farkındayız. Bu yüzden de partimizin kurulduğu günden bu yana sahalardayız, siz vatandaşlarımızın arasındayız. Bizler seçimlerde sizlere güveniyoruz. Umarız 25 Haziran’da Türkiye güzel ve güneşli bir sabaha uyanacak” şeklinde konuştu.
İYİ Parti’nin 1. Sıra Adayı Lütfü Türkkan Değirmenderelilerden destek istedi

İYİ Parti 1. Sıra Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, geçtiğimiz akşam Değirmendere sahilinde vatandaşları ziyaret etti. Sahil bandı birçok esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Türkkan’a İYİ Parti Değirmendere Temsilcisi Meryem Sevinç, Yönetimi ve Partililer eşlik etti.

Türkkan, ‘Artık ülke olarak önemli virajdayız’

İYİ Parti’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını ilçemizde sürdürdü. Geçtiğimiz akşam Değirmendere’ye gelen ve vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Türkkan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Türkkan, ülkemizin yaşadığı süreci vatandaşlara anlatarak, 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Vatandaşlardan olumlu tepki alan Türkkan ve partililer, ’24 Haziran sonrası Türkiye’nin geleceği İYİ olacak’ dedi. Seçimlerde vatandaşların Millet İttifakı ve Genel Başkanları Meral Akşener yönünde tercih kullanmalarını isteyen Türkkan, ‘Artık ülke olarak önemli virajdayız. İYİ Parti olarak ülkemizin üzerinde oynanan oyunların çok iyi farkındayız. Bu yüzden de partimizin kurulduğu günden bu yana sahalardayız, siz vatandaşlarımızın arasındayız. Bizler seçimlerde sizlere güveniyoruz. Umarız 25 Haziran’da Türkiye güzel ve güneşli bir sabaha uyanacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.