LASTİK İŞ

Türkkan “AKP'yi 10 Yıl İktidarda Esnaf Tuttu”

Asayiş 25.07.2013 - 22:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Türkkan “AKP'yi 10 Yıl İktidarda Esnaf Tuttu”

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret etti.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret etti. Kocaman” Esnaf ızdırap içinde. Ne kadar önemli işler yapılıyor densede önemli adımlar atılmıyor”dedi.  MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan'a MHP ilçe Başkanı Necati Erdurmuş, Meclis Üyeleri Zekeriya Tiryaki, Cumali Özcan, İlçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı ve Ülkü Ocakları başkanı eşlik etti.  ESNAF İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILMIYOR Esnaf için önemli adımların atılmadığını belirten Türkkan “Esnaf ızdırap içinde. Ne kadar güzel işler yapılıyor denilsede önemli adımlar atılmıyor. Küçük esnaf sıkıntı içinde. Bir yerde esnaf yoksa o şehirde hayat ve yaşam yoktur. Burada siyaset yok. Kendi gurubumuda eleştiriyorumBir tarafa kabe gibi yatıyorlar. Paylaşım yok, üretim yok ama herşeye evet diyorlar. Başbakanın iftarında kendi genel başkanıma şaşırdım”dedi  SİCİL AFFI BEKLİYORUZ Esnafın kredilerden dolayı zor durumda olduğunu belirten Kocaman “Bizler sicil affı bekliyoruz. Siz mecliste herşeyi gündeme getiriyorsunuz esnafın durumunuda gündeme getirin. Emekli esnaftan %15 sosyal güvenlik destek primi kesiliyor. KOSGEP; esnaf kefalet kimlere kredi veriyor belli değil. Esnaf için birşeyler yapılmalı”dedi.  AKP'Yİ ON YIL İKTİDARDA ESNAF TUTTU MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise esnafın iktidarı desteklediğini belirtti. Türkkan “AKP'yi on yıldı iktidarda tutan esnaftır. Ben gebze'de hayvancılık yapıyorum 10 yıldır tarım kredisi almıyorum. Çevremde hiç kimseninde aldığını görmedim. Bu kredilerin kimlere gittiği belli değil. İktidarda, esnaf odaları ve birlikleride aynı adımları atıyor. İkiside iktidarda kalmak istiyor”dedi.  EYLÜL'DE HALK SAVAŞI BAŞLAYACAK Eylül ayında büyük bir kriz yaşanacağını belirten Türkkan “Eylül ayında çok büyük kriz var. İnsanlar sokaklara ağaç eylemi için çıkıyor ama Eylülde aç insanlar sokakta eylem yapacak. Tencere tava değil farklı şeyler yaşanacak. Çok daha büyük olaylar olacak. Aç insan öyle karşısındakine durup bakmaz. Guruplar çatışması yaşayacağız. Halk savaşı Eylül'de başlayacak”dedi.  ÜLKEMİZDE KRALLIK VAR Ülkemizin krallık yönetiyle yönetildiğini belirten Tükkan “Ülkemiz babadan oğula krallık yönentemiyle yönetiliyor. Geçen akşma Rumeli Türklerinin iftarına katıldım. Bilal Erdoğan'da oradaydı. Başbakanın oğlunun makamı diye bir makamı orada öğrendin. Bilal' babasının yerine konuşma yaptı”dedi.
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret etti.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret etti. Kocaman” Esnaf ızdırap içinde. Ne kadar önemli işler yapılıyor densede önemli adımlar atılmıyor”dedi. 

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan'a MHP ilçe Başkanı Necati Erdurmuş, Meclis Üyeleri Zekeriya Tiryaki, Cumali Özcan, İlçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı ve Ülkü Ocakları başkanı eşlik etti. 

ESNAF İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILMIYOR

Esnaf için önemli adımların atılmadığını belirten Türkkan “Esnaf ızdırap içinde. Ne kadar güzel işler yapılıyor denilsede önemli adımlar atılmıyor. Küçük esnaf sıkıntı içinde. Bir yerde esnaf yoksa o şehirde hayat ve yaşam yoktur. Burada siyaset yok. Kendi gurubumuda eleştiriyorumBir tarafa kabe gibi yatıyorlar. Paylaşım yok, üretim yok ama herşeye evet diyorlar. Başbakanın iftarında kendi genel başkanıma şaşırdım”dedi 

SİCİL AFFI BEKLİYORUZ

Esnafın kredilerden dolayı zor durumda olduğunu belirten Kocaman “Bizler sicil affı bekliyoruz. Siz mecliste herşeyi gündeme getiriyorsunuz esnafın durumunuda gündeme getirin. Emekli esnaftan %15 sosyal güvenlik destek primi kesiliyor. KOSGEP; esnaf kefalet kimlere kredi veriyor belli değil. Esnaf için birşeyler yapılmalı”dedi.

 AKP'Yİ ON YIL İKTİDARDA ESNAF TUTTU

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise esnafın iktidarı desteklediğini belirtti. Türkkan “AKP'yi on yıldı iktidarda tutan esnaftır. Ben gebze'de hayvancılık yapıyorum 10 yıldır tarım kredisi almıyorum. Çevremde hiç kimseninde aldığını görmedim. Bu kredilerin kimlere gittiği belli değil. İktidarda, esnaf odaları ve birlikleride aynı adımları atıyor. İkiside iktidarda kalmak istiyor”dedi. 

EYLÜL'DE HALK SAVAŞI BAŞLAYACAK

Eylül ayında büyük bir kriz yaşanacağını belirten Türkkan “Eylül ayında çok büyük kriz var. İnsanlar sokaklara ağaç eylemi için çıkıyor ama Eylülde aç insanlar sokakta eylem yapacak. Tencere tava değil farklı şeyler yaşanacak. Çok daha büyük olaylar olacak. Aç insan öyle karşısındakine durup bakmaz. Guruplar çatışması yaşayacağız. Halk savaşı Eylül'de başlayacak”dedi. 

ÜLKEMİZDE KRALLIK VAR

Ülkemizin krallık yönetiyle yönetildiğini belirten Tükkan “Ülkemiz babadan oğula krallık yönentemiyle yönetiliyor. Geçen akşma Rumeli Türklerinin iftarına katıldım. Bilal Erdoğan'da oradaydı. Başbakanın oğlunun makamı diye bir makamı orada öğrendin. Bilal' babasının yerine konuşma yaptı”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.