LASTİK İŞ

TÜRKKAN: BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

Asayiş 05.05.2015 - 19:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜRKKAN: BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting düzenleyerek AK Parti'ye oy istemesini eleştiren MHP Milletvekili Türkkan "Cumhurbaşkanı bir hafta sonra AK Parti'nin ismini vererek oy istemeye başlayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting düzenleyerek AK Parti'ye oy istemesini  eleştiren MHP Milletvekili Türkkan "Cumhurbaşkanı bir hafta sonra AK Parti'nin ismini vererek oy istemeye başlayacak" dedi.  Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ve MHP yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Milletvekili Türkkan "Bu seçimde sıkıntılı olan kişi cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çünkü bu karpuz patlayacaksa ilk onun kafasında patlayacak. Bir ay sonra göreceğiz ki, halkımız desteğini onlardan geri çekecek ve yüzde 52 oyla Cumhurbaşkanlığına gelen Erdoğan'ı bu halk tanımayacak. Bunun böyle olacağını tahmin ediyorlar. Bu yüzden seçime yaklaştıkça Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin ismini vererek oy istemeye başlayacak" dedi.  ADNAN ÖZDERE DESTEK OLUYOR Milletvekili Türkkan, Yeni Gölcük Matbasını da ziyaret etti. Milletvekili Türkkan, matbada  MHP eski belediye başkan adayı Adnan Özdere ile sohbet etti. Adnan Özdere Türkkan'a başarılar dileyerek desteklediklerini söyledi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting düzenleyerek AK Parti'ye oy istemesini eleştiren MHP Milletvekili Türkkan "Cumhurbaşkanı bir hafta sonra AK Parti'nin ismini vererek oy istemeye başlayacak" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting düzenleyerek AK Parti'ye oy istemesini  eleştiren MHP Milletvekili Türkkan "Cumhurbaşkanı bir hafta sonra AK Parti'nin ismini vererek oy istemeye başlayacak" dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ve MHP yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Milletvekili Türkkan "Bu seçimde sıkıntılı olan kişi cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çünkü bu karpuz patlayacaksa ilk onun kafasında patlayacak. Bir ay sonra göreceğiz ki, halkımız desteğini onlardan geri çekecek ve yüzde 52 oyla Cumhurbaşkanlığına gelen Erdoğan'ı bu halk tanımayacak. Bunun böyle olacağını tahmin ediyorlar. Bu yüzden seçime yaklaştıkça Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin ismini vererek oy istemeye başlayacak" dedi. 
ADNAN ÖZDERE DESTEK OLUYOR
Milletvekili Türkkan, Yeni Gölcük Matbasını da ziyaret etti. Milletvekili Türkkan, matbada  MHP eski belediye başkan adayı Adnan Özdere ile sohbet etti. Adnan Özdere Türkkan'a başarılar dileyerek desteklediklerini söyledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.