TÜRKŞEN ''AKŞENER İLE GELDİM AKŞENER İLE GİDERİM''

Asayiş 25.07.2018 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRKŞEN ''AKŞENER İLE GELDİM AKŞENER İLE GİDERİM''

Meral Akşener eğer kurultayda yeniden aday olmazsa Kocaeli milletvekili adayı Ali Türkşen, siyaseti bırakacağını söyledi. Türkşen “Kendisi ile geldim kendisi ile gideceğim” dedi

İYİ Parti’nin kurucular kurulunda yer alan, Kocaeli milletvekili adayı eski SAT Komando Ali Türkşen, Akşener’in partiyi bırakması durumda siyaseti bıraktığını açıkladı. Sosyal medya hesabından kararını açıklayan Türkşen, şu ifadelere yer verdi: “Siyasete başlarken şöyle bir ilke kararı almıştım. Bu işi ancak iki sebeple bitirir demiştim. Birincisi genel başkanım beni istemediği takdirde, Allah’a şükür ki öyle bir durum olmadı. Bir de kendisi bu işi bırakırsa benim İYİ Parti'de faaliyetlerim söz konusu olmaz demiştim. KENDİSİYLE GELDİM KENDİSİYLE GİDERİM Seçimli kurultaya gidiyoruz. Bu kurultayda bütün delegelerin ve tabanın isteğiyle genel başkanımız inşallah göreve gelecek. Ancak bu görevi yine de kabul etmezse benim de İYİ Parti’de ve siyasette herhangi bir yerim olmadığını düşünüyorum. Kendisi ile geldim kendisi ile gideceğim. Bu benim ilke kararım. Ani alınmış bir karar değil.
Meral Akşener eğer kurultayda yeniden aday olmazsa Kocaeli milletvekili adayı Ali Türkşen, siyaseti bırakacağını söyledi. Türkşen “Kendisi ile geldim kendisi ile gideceğim” dedi

İYİ Parti’nin kurucular kurulunda yer alan, Kocaeli milletvekili adayı eski SAT Komando Ali Türkşen, Akşener’in partiyi bırakması durumda siyaseti bıraktığını açıkladı. Sosyal medya hesabından kararını açıklayan Türkşen, şu ifadelere yer verdi:

“Siyasete başlarken şöyle bir ilke kararı almıştım. Bu işi ancak iki sebeple bitirir demiştim. Birincisi genel başkanım beni istemediği takdirde, Allah’a şükür ki öyle bir durum olmadı. Bir de kendisi bu işi bırakırsa benim İYİ Parti'de faaliyetlerim söz konusu olmaz demiştim.

KENDİSİYLE GELDİM KENDİSİYLE GİDERİM

Seçimli kurultaya gidiyoruz. Bu kurultayda bütün delegelerin ve tabanın isteğiyle genel başkanımız inşallah göreve gelecek. Ancak bu görevi yine de kabul etmezse benim de İYİ Parti’de ve siyasette herhangi bir yerim olmadığını düşünüyorum. Kendisi ile geldim kendisi ile gideceğim. Bu benim ilke kararım. Ani alınmış bir karar değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.