TÜRKŞEN DEĞİRMENDERE'DEN BAŞLADI

Asayiş 27.05.2018 - 09:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRKŞEN DEĞİRMENDERE'DEN BAŞLADI

İYİ Parti milletvekili adayı Ali Türkşen, seçim çalışmalarına Gölcük'ten başladı. Türkşen ve İYİ Partililer esnafı ziyaret etti.

İYİ Parti’nin 2.sıra adayı eski Sat Komandosu, “Kardak Fatihi” olarak tanınan Ali Türkşen, Gölcük’e gelerek seçim çalışmalarına ilçemizden başladı. Ailesi yıllardır Değirmendere’de oturan ve ilçemizde de geniş bir kesim tarafından tanınan Türkşen, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığında büyük hareketliliğe neden olurken, kalabalık bir partili topluluğu kendisini karşıladı. İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve parti yöneticileri Türkşen ile  bir süre ilçe binasında sohbet ettikten sonra Gölcük sokaklarına çıktılar. Türkşen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, kendini tanıttı, bol bol fotoğraf çektirdi.  11 yaşından itibaren, askerlik görevlerinin büyük bir bölümü de dahil olmak üzere Gölcük’te yaşayan, babası halen Gölcük Değirmendere’de oturan Ali Türkşen,  daha önce İstanbul’dan aday gösterileceği ileri sürülmesine rağmen son anda Kocaeli’den aday yapılmıştı.  Parti Genel Merkezi’ndeki çalışmalarını tamamladıktan sonra  Lütfü Türkkan ve diğer adaylarla birlikte start veren Ali Türkşen,  çalışmalara Gölcük ve Değiremndere'den başladı.   İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve parti yöneticileri ile birlikte ilçede esnafı ve diğer işyerlerini tek tek dolaşan Ali Türkşen’e Gölcüklülerin büyük ilgi gösterdi.  Ali Türkşen  Gölcük’ten başlayarak, merkez ilçe İzmit ve diğer ilçeleri de adım adım gezeceklerini, herkesin elini sıkacaklarını ve bu seçimin ne kadar önemli olduğunu zaten bilen vatandaşlara daha ayrıntılı anlatacaklarını söyledi.
İYİ Parti milletvekili adayı Ali Türkşen, seçim çalışmalarına Gölcük'ten başladı. Türkşen ve İYİ Partililer esnafı ziyaret etti.

İYİ Parti’nin 2.sıra adayı eski Sat Komandosu, “Kardak Fatihi” olarak tanınan Ali Türkşen, Gölcük’e gelerek seçim çalışmalarına ilçemizden başladı. Ailesi yıllardır Değirmendere’de oturan ve ilçemizde de geniş bir kesim tarafından tanınan Türkşen, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığında büyük hareketliliğe neden olurken, kalabalık bir partili topluluğu kendisini karşıladı. İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve parti yöneticileri Türkşen ile  bir süre ilçe binasında sohbet ettikten sonra Gölcük sokaklarına çıktılar. Türkşen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, kendini tanıttı, bol bol fotoğraf çektirdi.

 11 yaşından itibaren, askerlik görevlerinin büyük bir bölümü de dahil olmak üzere Gölcük’te yaşayan, babası halen Gölcük Değirmendere’de oturan Ali Türkşen,  daha önce İstanbul’dan aday gösterileceği ileri sürülmesine rağmen son anda Kocaeli’den aday yapılmıştı. 

Parti Genel Merkezi’ndeki çalışmalarını tamamladıktan sonra  Lütfü Türkkan ve diğer adaylarla birlikte start veren Ali Türkşen,  çalışmalara Gölcük ve Değiremndere'den başladı.  

İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve parti yöneticileri ile birlikte ilçede esnafı ve diğer işyerlerini tek tek dolaşan Ali Türkşen’e Gölcüklülerin büyük ilgi gösterdi.  Ali Türkşen  Gölcük’ten başlayarak, merkez ilçe İzmit ve diğer ilçeleri de adım adım gezeceklerini, herkesin elini sıkacaklarını ve bu seçimin ne kadar önemli olduğunu zaten bilen vatandaşlara daha ayrıntılı anlatacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.