LASTİK İŞ

TÜRKŞEN'DEN TEMAD'A ZİYARTE

Asayiş 19.06.2018 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRKŞEN'DEN TEMAD'A ZİYARTE

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı ve Kardak Kahramanı Emekli Albay Ali Türkşen ve Yönetimi, dün Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesini  İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Türkşen ziyarte etti. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Türkşen ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ‘’Halkın ulaşabileceği, halkın güvenebileceği en iyi Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız Meral Akşener’dir. Vatandaşlarla sohbet ettiğim zaman çoğu vatandaş, Evde 100 Oy varsa 100 Oy’un hepsini sen olduğun için sana verilir, buna emin olabilirsin’ diyorlar. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah’’ dedi. Milletvekili Adayı Ali Türkşen’in konuşmasının ardından TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Herkes için en hayırlısı olanı dilwdiğini belirtti.
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı ve Kardak Kahramanı Emekli Albay Ali Türkşen ve Yönetimi, dün Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesini  İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Türkşen ziyarte etti.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Türkşen ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ‘’Halkın ulaşabileceği, halkın güvenebileceği en iyi Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız Meral Akşener’dir. Vatandaşlarla sohbet ettiğim zaman çoğu vatandaş, Evde 100 Oy varsa 100 Oy’un hepsini sen olduğun için sana verilir, buna emin olabilirsin’ diyorlar. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah’’ dedi.

Milletvekili Adayı Ali Türkşen’in konuşmasının ardından TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Herkes için en hayırlısı olanı dilwdiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.