LASTİK İŞ
ismail

TÜRKÜ DOSTLARI YARHİSAR'I ZİYARET ETTİ

Gölcük 29.06.2014 - 22:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜRKÜ DOSTLARI YARHİSAR'I ZİYARET ETTİ

Türk Halk Müziği Koro şeflerinden Kenan Serhat İnce, koro üyeleri Yavuz Bilgin ve Ersin Dönder, Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini ziyaret etti.

Türk Halk Müziği Koro şeflerinden Kenan Serhat İnce, koro üyeleri Yavuz Bilgin ve Ersin Dönder, Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini ziyaret etti. 27 Ekim 2006 tarihinde açılarak Gölcük Belediyesince önemli bir kültür hizmeti olarak Gölcük-Kavaklı sahilindeki yerinde hizmet veren Yarhisar Müze Gemisi yerli-yabancı misafirlerin yanında yöremizde faaliyet gösteren bazı sanatçılara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi olan ve İzmit’te Türk Halk müziği korolarından bazılarının koro şefi olarak görev yapan Kenan Serhat İnce, yanında koro üyelerinden Yavuz Bilgin ve Ersin Dönder ile birlikte Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezdi. Müze gemi müdürü İlhan Akbulut’un eşlik ettiği gezide, bu güne kadar 169.688 kişinin ziyaret ettiği geminin her alanı gezilerek bol bol fotoğraf çekildi. Yarhisar’ın müze olmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi olarak görev yapan, bunun yanında İzmit Belediyesi Emekliler korosu ile bazı korolarında Türk Halk Müziği koro şefi olan bağlama üstadı Kenan Serhat İnce, koroların başkanlık görevini yapan ve koro üyesi olarak ta çalışmalara katılan, Kocaeli’nin eski profesyonel basketbolcularından Yavuz Bilgin ve yine koro üyesi ve İzmit sağlık meslek lisesi eski müdürlerinden Ersin Dönder ile birlikte Yarhisar müze gemisini gezmenin keyfini yaşadılar. Kendilerine, Yarhisar’da 1980-1985 yıllarında makine astsubayı olarak yapmış olan emekli astsubay ve müze gemi müdürü İlhan Akbulut eşlik ederek denizcilik ve donanma hakkında bilgi aldılar. Geminin her alanını gezerek Akbulut’un anlattığı bilgileri ve anıları ilgiyle dinleyen ve bol bol fotoğraf çeken ekip, gezi sonrası Yarhisar’ın müze olmasına emek veren belediye başkanı Mehmet Ellibeş’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. Haber:İlhan Akbulut
Türk Halk Müziği Koro şeflerinden Kenan Serhat İnce, koro üyeleri Yavuz Bilgin ve Ersin Dönder, Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini ziyaret etti.

Türk Halk Müziği Koro şeflerinden Kenan Serhat İnce, koro üyeleri Yavuz Bilgin ve Ersin Dönder, Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini ziyaret etti.

27 Ekim 2006 tarihinde açılarak Gölcük Belediyesince önemli bir kültür hizmeti olarak Gölcük-Kavaklı sahilindeki yerinde hizmet veren Yarhisar Müze Gemisi yerli-yabancı misafirlerin yanında yöremizde faaliyet gösteren bazı sanatçılara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi olan ve İzmit’te Türk Halk müziği korolarından bazılarının koro şefi olarak görev yapan Kenan Serhat İnce, yanında koro üyelerinden Yavuz Bilgin ve Ersin Dönder ile birlikte Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezdi. Müze gemi müdürü İlhan Akbulut’un eşlik ettiği gezide, bu güne kadar 169.688 kişinin ziyaret ettiği geminin her alanı gezilerek bol bol fotoğraf çekildi.

Yarhisar’ın müze olmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi olarak görev yapan, bunun yanında İzmit Belediyesi Emekliler korosu ile bazı korolarında Türk Halk Müziği koro şefi olan bağlama üstadı Kenan Serhat İnce, koroların başkanlık görevini yapan ve koro üyesi olarak ta çalışmalara katılan, Kocaeli’nin eski profesyonel basketbolcularından Yavuz Bilgin ve yine koro üyesi ve İzmit sağlık meslek lisesi eski müdürlerinden Ersin Dönder ile birlikte Yarhisar müze gemisini gezmenin keyfini yaşadılar. Kendilerine, Yarhisar’da 1980-1985 yıllarında makine astsubayı olarak yapmış olan emekli astsubay ve müze gemi müdürü İlhan Akbulut eşlik ederek denizcilik ve donanma hakkında bilgi aldılar. Geminin her alanını gezerek Akbulut’un anlattığı bilgileri ve anıları ilgiyle dinleyen ve bol bol fotoğraf çeken ekip, gezi sonrası Yarhisar’ın müze olmasına emek veren belediye başkanı Mehmet Ellibeş’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Haber:İlhan Akbulut

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.