LASTİK İŞ
ismail

Türkü severler, iftarda, Kadırga'da buluştu

01.08.2013 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Türkü severler, iftarda, Kadırga'da buluştu

Gölcük Belediye Konservatuarı T.H.M.korosu ile Gölcük Musiki derneği üyeleri, Kadırga’da, iftarda bir araya geldi.

Türk Halk Müziğine gönül vermiş türkü dostları, Kadırga tesislerindeki iftar yemeğinde bir araya gelerek iftarlarını açtı. Gölcük Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu ekibiyle, Gölcük Musiki derneği üyelerinin bir araya geldikleri akşamda önce iftar açıldı,körfez manzarasında bol bol sohbet edildi.Gölcük Musiki Derneği başkanı Vahit Şentuna,bağlama hocaları Cemal Adanur,Turgay İnce,koro üyelerinden Yaşar Arslan,Kenan Turan ve Saniye Göçer ve Gülay Demir’in organizasyonunda gerçekleşen,kırk bir kişinin katıldığı iftar yemeği renkli geçti.    Haber:İlhan Akbulut
Gölcük Belediye Konservatuarı T.H.M.korosu ile Gölcük Musiki derneği üyeleri, Kadırga’da, iftarda bir araya geldi.

Türk Halk Müziğine gönül vermiş türkü dostları, Kadırga tesislerindeki iftar yemeğinde bir araya gelerek iftarlarını açtı. Gölcük Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu ekibiyle, Gölcük Musiki derneği üyelerinin bir araya geldikleri akşamda önce iftar açıldı,körfez manzarasında bol bol sohbet edildi.Gölcük Musiki Derneği başkanı Vahit Şentuna,bağlama hocaları Cemal Adanur,Turgay İnce,koro üyelerinden Yaşar Arslan,Kenan Turan ve Saniye Göçer ve Gülay Demir’in organizasyonunda gerçekleşen,kırk bir kişinin katıldığı iftar yemeği renkli geçti.   

Haber:İlhan Akbulut

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.