TURKUAZ DİŞ EVİ TEMAD ÜYELERİNE İNDİRİM YAPACAK

Sağlık 15.10.2016 - 10:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TURKUAZ DİŞ EVİ TEMAD ÜYELERİNE İNDİRİM YAPACAK

TEMAD, Turkuaz Diş Evi ile indirim anlaşması imzaladı.

TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi üyeleri ve yakınları için yaptığı sağlık anlaşmasına bir yensini ekledi. Diş sğlığı için ilçemizde bulunan tek diş evi olan Turkuaz Diş evi ile anlaşma imzaladı.  Başkan Tülü “Turkua Diş evi kalitesiyle ve verdiği sağlık hizmetleriyle İlçemizin  gözde kuruluşlarından biri. Yapılan bu protokol ile dernek üyelerimize ve üyelerimizin birinci derece yakınlarına  uygulanacak indirimlerden büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi. 
TEMAD, Turkuaz Diş Evi ile indirim anlaşması imzaladı.

TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi üyeleri ve yakınları için yaptığı sağlık anlaşmasına bir yensini ekledi. Diş sğlığı için ilçemizde bulunan tek diş evi olan Turkuaz Diş evi ile anlaşma imzaladı. 

Başkan Tülü “Turkua Diş evi kalitesiyle ve verdiği sağlık hizmetleriyle İlçemizin  gözde kuruluşlarından biri. Yapılan bu protokol ile dernek üyelerimize ve üyelerimizin birinci derece yakınlarına  uygulanacak indirimlerden büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.