LASTİK İŞ
ismail

TURKUAZ DİŞEVİ 3. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Sağlık 27.02.2018 - 11:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TURKUAZ DİŞEVİ 3. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

15 yıldır Gölcük’te diş hekimliği hizmeti veren 5 genç ve dinamik doktarları olan Dt. Ali Akçay, Dt. Selma Akçay, Dt. Levent Taşkent, Dt. İbrahim Akgündüz, Dt. Serkan Mert ortaklığında kurulan Turkuaz DİŞEVİ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yoğun bir şekilde hasta bakmaya devam ediyor.

Donanma B kapısı karşısında Kaymakamlık lojmanının tam yanında Donanma Caddesi No:5’te hizmete devam eden Turkuaz Dişevi Başiskele , Gölcük , Değirmendere , Karamürsel halkı diş tedavisinde son teknolojik yeniliklerle tedavi olabilme imkanı sunuluyor. Açıldığından bu yana yaklaşık 35 bin kayıtlı hastaya hizmet veren ve kadrosunu her gün güçlendiren Turkuaz Dişevi Ağız Diş Çene Cerrahisi Uzmanı , Çocuk Diş Uzmanı , Ortodonti(tel tedavisi) Uzmanı, Periodontoloji(dişeti hastalıkları uzmanı) ve 5 tecrübeli ortak hekimin uyumlu çalışmasıyla hizmet vermeye devam etmektedir. TURKUAZ DİŞEVİ akşam ve hafta sonları, Cumartesi ve hafta içi 09:00-21:00 arası, Pazar günü ise 11:00-19:00 arası diş ağrısı çeken hastalara nöbetçi diş hekimleriyle derman olmaya çalışacak. Bölgemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Genel anestezi altındaki diş tedavileri Turkuaz Dişevi doktorları tarafından anlaşmalı özel hastanelerde spastik, özürlü ve çok korkan hastaların tedavileri yapılmaktadır. ORTODONTİ bölümünde diş teli diye bilinen tedavilerle çapraşık dişlerin düzeltilmesi, çene bozuklukların tedavisi yapılmaktadır. PERİODONTOLOJİ(Dişeti Hastalıkları) bölümünde Dişeti çekilmeleri, ileri dişeti ameliyatları yapılmaktadır. PEDODONTİ bölümünde çocuk dişlerinin tedavileri, kanal tedavileri, renkli dolgular yapılmaktadır. AĞIZ DİŞ ÇENE CERRAHİSİ Bölümüyle her türlü diş-çene operasyonu uzman diş cerrahlar tarafından yapılmaktadır. İMPLANTOLOJİ: Her türlü implant (vidalı diş) operasyonları başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. 3 yılını dolduran Turkuaz Dişevi’nin başarılarının devamını dileriz.
15 yıldır Gölcük’te diş hekimliği hizmeti veren 5 genç ve dinamik doktarları olan Dt. Ali Akçay, Dt. Selma Akçay, Dt. Levent Taşkent, Dt. İbrahim Akgündüz, Dt. Serkan Mert ortaklığında kurulan Turkuaz DİŞEVİ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yoğun bir şekilde hasta bakmaya devam ediyor.

Donanma B kapısı karşısında Kaymakamlık lojmanının tam yanında Donanma Caddesi No:5’te hizmete devam eden Turkuaz Dişevi Başiskele , Gölcük , Değirmendere , Karamürsel halkı diş tedavisinde son teknolojik yeniliklerle tedavi olabilme imkanı sunuluyor.

Açıldığından bu yana yaklaşık 35 bin kayıtlı hastaya hizmet veren ve kadrosunu her gün güçlendiren Turkuaz Dişevi Ağız Diş Çene Cerrahisi Uzmanı , Çocuk Diş Uzmanı , Ortodonti(tel tedavisi) Uzmanı, Periodontoloji(dişeti hastalıkları uzmanı) ve 5 tecrübeli ortak hekimin uyumlu çalışmasıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

TURKUAZ DİŞEVİ akşam ve hafta sonları, Cumartesi ve hafta içi 09:00-21:00 arası, Pazar günü ise 11:00-19:00 arası diş ağrısı çeken hastalara nöbetçi diş hekimleriyle derman olmaya çalışacak.

Bölgemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Genel anestezi altındaki diş tedavileri Turkuaz Dişevi doktorları tarafından anlaşmalı özel hastanelerde spastik, özürlü ve çok korkan hastaların tedavileri yapılmaktadır.

ORTODONTİ bölümünde diş teli diye bilinen tedavilerle çapraşık dişlerin düzeltilmesi, çene bozuklukların tedavisi yapılmaktadır.

PERİODONTOLOJİ(Dişeti Hastalıkları) bölümünde Dişeti çekilmeleri, ileri dişeti ameliyatları yapılmaktadır.

PEDODONTİ bölümünde çocuk dişlerinin tedavileri, kanal tedavileri, renkli dolgular yapılmaktadır.

AĞIZ DİŞ ÇENE CERRAHİSİ Bölümüyle her türlü diş-çene operasyonu uzman diş cerrahlar tarafından yapılmaktadır.

İMPLANTOLOJİ: Her türlü implant (vidalı diş) operasyonları başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.

3 yılını dolduran Turkuaz Dişevi’nin başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.