TURNUVADA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Spor 06.05.2019 - 10:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TURNUVADA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Gölcük Belediyesi´nin düzenlediği, Geleneksel Futbol Turnuvası, önceki akşam Kavaklı Stadı´nda final maçı, 3´üncülük maçı ve ödül töreniyle sona erdi.

Turnuvanın final maçında Carverspor ile Azat İnşaat Lagon Kafe karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçın normal süresi 1-1 beraberlik ile bitti. Penaltı atışlarında 4 – 3 kazanan Carverspor, turnuvanın son şampiyonu oldu. Turnuvanın 3´üncüsü ise Gölcük Karadeniz Karasör oldu. Gölcük Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 20. si düzenlenen Geleneksel futbol turnuvası 15 Nisan 2019 tarihinde açılış maçıyla başlamıştı. 16 Takımın katıldığı turnuvada 200 sporcu mücadele etmiş olup, 32 maç oynandı. Final Maçı ve akabinde yapılan ödül töreninde Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu , Meclis Üyesi İbrahim Uzuner, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Mahalle Muhtarları, Belediye Birim Müdürleri, Turnuvaya katılan takımların temsilcileri ve sporseverler hazır bulundu. ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ Şampiyon Carverspor Takımına kupası Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu tarafından verildi. Turnuvada 2’inci olan Azat İnşaat Lagon Kafeye kupasını ise Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu verdi. 3. Olan Karadeniz Karasör kupası Meclis Üyesi İbrahim Uzuner tarafından verildi. Turnuvanın en iyi kalecisi Carverspor Kalecisi Sezai’ye ödülünü, Denizevler Mahalle Muhtarı Adnan Usta verdi. Turnuvanın 12 golle gol kralı olan Selimiye Spordan Berkay Kaya ise ödülünü, Ak Parti İlçe Yöneticisi Mustafa Bahar’ın elinden aldı. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Musaoğlu FC plaketini Gölcük Belediyesi Kültür Müdürü İbrahim Özkalaycıoğlu takdim etti. Final maçı sonunda yapılan ödül töreninde, Turnuva hakemi Birkan Yavuz’a 41 Spor Kulübü Başkanı Adnan Zorer Plaketini takdim edip teşekkür etti. 20 YILDIR DEVAM EDEN TURNUVA Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu 20 yıldır devam eden bu güzel spor organizasyonunun gerçekleşmesinde emek sarf eden ,turnuvaya katılarak destek veren, katkı koyan herkese teşekkür etti. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı turnuvanın ödül töreni, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Gölcük Belediyesi´nin düzenlediği, Geleneksel Futbol Turnuvası, önceki akşam Kavaklı Stadı´nda final maçı, 3´üncülük maçı ve ödül töreniyle sona erdi.

Turnuvanın final maçında Carverspor ile Azat İnşaat Lagon Kafe karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçın normal süresi 1-1 beraberlik ile bitti. Penaltı atışlarında 4 – 3 kazanan Carverspor, turnuvanın son şampiyonu oldu. Turnuvanın 3´üncüsü ise Gölcük Karadeniz Karasör oldu.

Gölcük Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 20. si düzenlenen Geleneksel futbol turnuvası 15 Nisan 2019 tarihinde açılış maçıyla başlamıştı. 16 Takımın katıldığı turnuvada 200 sporcu mücadele etmiş olup, 32 maç oynandı. Final Maçı ve akabinde yapılan ödül töreninde Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu , Meclis Üyesi İbrahim Uzuner, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Mahalle Muhtarları, Belediye Birim Müdürleri, Turnuvaya katılan takımların temsilcileri ve sporseverler hazır bulundu.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Şampiyon Carverspor Takımına kupası Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu tarafından verildi. Turnuvada 2’inci olan Azat İnşaat Lagon Kafeye kupasını ise Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu verdi. 3. Olan Karadeniz Karasör kupası Meclis Üyesi İbrahim Uzuner tarafından verildi. Turnuvanın en iyi kalecisi Carverspor Kalecisi Sezai’ye ödülünü, Denizevler Mahalle Muhtarı Adnan Usta verdi. Turnuvanın 12 golle gol kralı olan Selimiye Spordan Berkay Kaya ise ödülünü, Ak Parti İlçe Yöneticisi Mustafa Bahar’ın elinden aldı. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Musaoğlu FC plaketini Gölcük Belediyesi Kültür Müdürü İbrahim Özkalaycıoğlu takdim etti. Final maçı sonunda yapılan ödül töreninde, Turnuva hakemi Birkan Yavuz’a 41 Spor Kulübü Başkanı Adnan Zorer Plaketini takdim edip teşekkür etti.

20 YILDIR DEVAM EDEN TURNUVA

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu 20 yıldır devam eden bu güzel spor organizasyonunun gerçekleşmesinde emek sarf eden ,turnuvaya katılarak destek veren, katkı koyan herkese teşekkür etti. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı turnuvanın ödül töreni, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.