LASTİK İŞ
ismail

U-14 BASKETBOL TAKIMI GRUBUNU NAMAĞLUP LİDER BİTİRDİ

Spor 11.12.2017 - 11:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

U-14 BASKETBOL TAKIMI GRUBUNU NAMAĞLUP LİDER BİTİRDİ

Gölcük Belediyespor U-14 Erkekler Basketbol Takımı Gebze Gençlerbirliği U 14 Erkekler Basketbol Takımını 98-23 Mağlup Etti.

Kocaeli Basketbol İl temsilciliği tarafından düzenlenen Kocaeli Basketbol yerel liginde Gölcük Belediyespor U-14 Erkekler Basketbol takımı grubunda oynadığı onuncu Maçında Gebze Gençlerbirliği U 14 Erkekler takımını farklı bir skorla yendi. 17 Ağustos Spor salonunda oynanan karşılaşmada Gölcük Belediyespor U 14 Erkekler Basketbol takımı rakibi karşısında baştan sona üstün oynadığı maçta 98-23 gibi rahat bir galibiyet alarak grubunu namağlup lider tamamlayarak Final grubuna kaldı. Gölcük Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Değirmenci yaptığı açıklamada,                 on maçını ’da kazanan ve grubunu namağlup lider bitiren sporcuları ve teknik heyeti kutlayarak Final grubunda başarılar diledi.  
Gölcük Belediyespor U-14 Erkekler Basketbol Takımı Gebze Gençlerbirliği U 14 Erkekler Basketbol Takımını 98-23 Mağlup Etti.

Kocaeli Basketbol İl temsilciliği tarafından düzenlenen Kocaeli Basketbol yerel liginde Gölcük Belediyespor U-14 Erkekler Basketbol takımı grubunda oynadığı onuncu Maçında Gebze Gençlerbirliği U 14 Erkekler takımını farklı bir skorla yendi.

17 Ağustos Spor salonunda oynanan karşılaşmada Gölcük Belediyespor U 14 Erkekler Basketbol takımı rakibi karşısında baştan sona üstün oynadığı maçta 98-23 gibi rahat bir galibiyet alarak grubunu namağlup lider tamamlayarak Final grubuna kaldı.

Gölcük Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Değirmenci yaptığı açıklamada,                 on maçını ’da kazanan ve grubunu namağlup lider bitiren sporcuları ve teknik heyeti kutlayarak Final grubunda başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.