LASTİK İŞ
ismail

U-16'larda ilçe derbisi Şirinköyspor'un

Spor 19.09.2017 - 10:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

U-16'larda ilçe derbisi Şirinköyspor'un

Kocaeli U-16 Ligi geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçlarla start aldı. Bölgemiz takımlarının G Grubunda mücadele ettiği ilk hafta maçları, İlçe Derbisi ile başladı. Şirinköyspor, Gölcük Gençlerbirliği maçını yarım düzine gol atarak, 6-1 kazandı ve şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu kanıtladı. Maça Şirinköyspor takımında 4 gol birden atan Emre Günay damga vurdu

ŞİRİNKÖY'DEN YARIM DÜZİNE GOL Kocaeli U-16 lig'i G.Grubu'nda mücadele eden ve yeni sezon ilk maçlarını, Cuma ve Pazar günü 16 statta toplam 25 maç oynandı. Maçlar bol gollü geçerken havanın sıcak olması, sporcular maçlarda oldukça zorlandı.Cuma günü toplam 10 maç oynanırken, diğer maçlar Pazar günü oynandı. Değirmendere Stadı'nda oynanan kent derbisinde, Gölcük Şirinköyspor ile Gölcük Gençlerbirliği takımları karşı karşıya geldi, Şirinköy maçı 6-1 kazanırkan, maçın ilk yarısı da 3-0, Gölcük Şirinköyspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Gölcük Şirinköyspor maçın her iki yarısında üstün futbol oynadı ve sezonun ilk maçını farklı kazandı. Gölcük Şirinköy gollerini maçın yıldızı, Emre Günay 4 gol atarken Berat ve Kamer de birer gol attı. Gölcükspor Gençlerbirliği ise tek golü Emre Özdemir'in ayağından buldu. Şirinköyspor Antrenörü Nurettin Battal, maç sonrası bütün futbolcularını tek tek kutladı ve bundan sonraki maçlarında başarılar diledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  ŞİRİNKÖYSPOR: 6 - GÖLCÜK GB SPOR: 1 STAT: Değirmendere  HAKEMLER: Müslüm Ceylan ***, Sefa Kaya ***, Yusuf Seymen *** GÖLCÜK ŞİRİNKÖYSPOR: Mehmet Buğra ***, Emir *** (Ali **), Sacit ***, Mahmut ***, Berat ***, Burak ***, Kamer *** (Efe **), Gürkan *** Tunahan **), Emre ****, Tunahan ***, Furkan *** (Hasan **) GÖLCÜK GENÇLERBİRLİĞİ: Batuhan **, Baran Kara **, İbrahim ***, Mehmet Şen ** (Oğulcan **), Fatih Kılınç **, K.Emre ***, Yasin **, Alper **, Berkay **, Beratcan **, Baran Çetin ** GOLLER: Emre (Dk.17, 20, 55, 75 Kamer (Dk. 11), Berat (Dk. 43), K.Emre (Dk. 65)
Kocaeli U-16 Ligi geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçlarla start aldı. Bölgemiz takımlarının G Grubunda mücadele ettiği ilk hafta maçları, İlçe Derbisi ile başladı. Şirinköyspor, Gölcük Gençlerbirliği maçını yarım düzine gol atarak, 6-1 kazandı ve şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu kanıtladı. Maça Şirinköyspor takımında 4 gol birden atan Emre Günay damga vurdu

ŞİRİNKÖY'DEN YARIM DÜZİNE GOL
Kocaeli U-16 lig'i G.Grubu'nda mücadele eden ve yeni sezon ilk maçlarını, Cuma ve Pazar günü 16 statta toplam 25 maç oynandı. Maçlar bol gollü geçerken havanın sıcak olması, sporcular maçlarda oldukça zorlandı.Cuma günü toplam 10 maç oynanırken, diğer maçlar Pazar günü oynandı. Değirmendere Stadı'nda oynanan kent derbisinde, Gölcük Şirinköyspor ile Gölcük Gençlerbirliği takımları karşı karşıya geldi, Şirinköy maçı 6-1 kazanırkan, maçın ilk yarısı da 3-0, Gölcük Şirinköyspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Gölcük Şirinköyspor maçın her iki yarısında üstün futbol oynadı ve sezonun ilk maçını farklı kazandı. Gölcük Şirinköy gollerini maçın yıldızı, Emre Günay 4 gol atarken Berat ve Kamer de birer gol attı. Gölcükspor Gençlerbirliği ise tek golü Emre Özdemir'in ayağından buldu. Şirinköyspor Antrenörü Nurettin Battal, maç sonrası bütün futbolcularını tek tek kutladı ve bundan sonraki maçlarında başarılar diledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

ŞİRİNKÖYSPOR: 6 - GÖLCÜK GB SPOR: 1

STAT: Değirmendere 
HAKEMLER: Müslüm Ceylan ***, Sefa Kaya ***, Yusuf Seymen ***
GÖLCÜK ŞİRİNKÖYSPOR: Mehmet Buğra ***, Emir *** (Ali **), Sacit ***, Mahmut ***, Berat ***, Burak ***, Kamer *** (Efe **), Gürkan *** Tunahan **), Emre ****, Tunahan ***, Furkan *** (Hasan **)
GÖLCÜK GENÇLERBİRLİĞİ: Batuhan **, Baran Kara **, İbrahim ***, Mehmet Şen ** (Oğulcan **), Fatih Kılınç **, K.Emre ***, Yasin **, Alper **, Berkay **, Beratcan **, Baran Çetin **
GOLLER: Emre (Dk.17, 20, 55, 75 Kamer (Dk. 11), Berat (Dk. 43), K.Emre (Dk. 65)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.