ÜÇ BİN ÖĞRENCİ AFAD'I ÖĞRENDİ

08.06.2018 - 10:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜÇ BİN ÖĞRENCİ AFAD'I ÖĞRENDİ

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, son bir ay içerisinde 14 okulda 2 bin 742 öğrenciye afet bilinci eğitimi verdi.

Afete Hazır Türkiye Projesinin Kocaeli uygulayıcısı olan AFAD İl Müdürlüğü, afet eğitimlerini doludizgin sürdürüyor. Ortaokul ve Kuran Kursları eğitim projeleriyle bu yıl ulaşılan kişi sayısında rekorlara imza atan AFAD, diğer okullardan gelen taleplere de cevap vermeye çalışıyor. Bu kapsamda yapılan başvurular sonrası planlanan okul eğitimlerinde son bir ayda 14 eğitim kurumunda 2 bin 742 öğrenciye daha afet farkındalığı kazandıran Kocaeli AFAD’ın okulların tatil olmasıyla kurumsal eğitimlere yöneleceği öğrenildi. Temel afet bilinci eğitimi ve tahliye tatbikatları yaptırılan 14 okulda öğrenci ilgisinin üst düzeyde olduğunu ifade eden Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, verilen eğitimlerin afet ve acil durum hazırlıklarında başat çalışma olduğunu söyledi. Tekoğul, İzmit MTA Lisesinde 207, Özel Günizi Anaokulunda 52, Atılım Anaokulunda 81, Türkan Dereli İlkokulunda 195, Kartepe Hasanpaşa Ortaokulunda 300, Özel Bahçeşehir Ortaokulunda 460, Yeşiltepe Anaokulunda 18, Dürdane Özdilek İlkokulunda 25, Körfez Fen Lisesinde 580, MTA Lisesinde 78, Gölcük Farabi MTA Lisesinde 244, Karamürsel İmam Hatip Lsiesinde 106, Darıca Kemal Ali Gül İlkokulunda 350, İzmit Akademi Gençlik Kulübünde 46 öğrenciyle devam ettirilen Afete Hazır Türkiye Projesinin arttırılarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, son bir ay içerisinde 14 okulda 2 bin 742 öğrenciye afet bilinci eğitimi verdi.

Afete Hazır Türkiye Projesinin Kocaeli uygulayıcısı olan AFAD İl Müdürlüğü, afet eğitimlerini doludizgin sürdürüyor. Ortaokul ve Kuran Kursları eğitim projeleriyle bu yıl ulaşılan kişi sayısında rekorlara imza atan AFAD, diğer okullardan gelen taleplere de cevap vermeye çalışıyor.

Bu kapsamda yapılan başvurular sonrası planlanan okul eğitimlerinde son bir ayda 14 eğitim kurumunda 2 bin 742 öğrenciye daha afet farkındalığı kazandıran Kocaeli AFAD’ın okulların tatil olmasıyla kurumsal eğitimlere yöneleceği öğrenildi.

Temel afet bilinci eğitimi ve tahliye tatbikatları yaptırılan 14 okulda öğrenci ilgisinin üst düzeyde olduğunu ifade eden Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, verilen eğitimlerin afet ve acil durum hazırlıklarında başat çalışma olduğunu söyledi.

Tekoğul, İzmit MTA Lisesinde 207, Özel Günizi Anaokulunda 52, Atılım Anaokulunda 81, Türkan Dereli İlkokulunda 195, Kartepe Hasanpaşa Ortaokulunda 300, Özel Bahçeşehir Ortaokulunda 460, Yeşiltepe Anaokulunda 18, Dürdane Özdilek İlkokulunda 25, Körfez Fen Lisesinde 580, MTA Lisesinde 78, Gölcük Farabi MTA Lisesinde 244, Karamürsel İmam Hatip Lsiesinde 106, Darıca Kemal Ali Gül İlkokulunda 350, İzmit Akademi Gençlik Kulübünde 46 öğrenciyle devam ettirilen Afete Hazır Türkiye Projesinin arttırılarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.