ÜÇ BOYUTLU RESİM SERGİSİ AÇTILAR

Eğitim 07.01.2020 - 16:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜÇ BOYUTLU RESİM SERGİSİ AÇTILAR

Piyalepaşa İlkokulu 2 – C Sınıf öğrencileri tarafından deyim ve atasözlerinden oluşan 3 boyutlu atasözlerinden oluşan 3 boyutlu resim sergisini açtılar.

Piyalepaşa İlkokulu 2-C sınıfı öğretmeni Nilüfer Tandoğan ve öğrencilerle birlikte yıl içerisinde deyim ve atasözlerine çalıştığı 3 boyutlu resim sergisini tamamlayarak önceki gün okulda resim sergisini açtılar. Açılan resim sergisine Okul Müdürü Songül Bayraktar, okul velileri, okul aile birliği, öğrenciler ve okul öğretmenleri katılım sağladılar.   Sergi açılışında konuşan okul müdürü Songül Bayraktar; “öncelikle bu güzel ve anlamlı sergiyi hazırlayan Başka 2- C sınıf öğretmeni ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Bu normal bir resim sergisi değil bu Deyim ve Atasözlerinden oluşan anlamlı 3 boyutlu bir sergidir. Her bir resim deyim ile atasözünü barındırıyor. Bu sergimiz okulumuzda hafta sonuna kadar açık kalacaktır. Bu tür çalışmalar hepimiz için çok önemlidir. Çünkü deyim ve atasözlerimiz bu görsellerde anlatılıyor. Ben burada bu güzel çalışmayı yaparak emek veren her kese gönülden kutlarım” dedi. Bu konuşmanın ardından sergi açılışı yapılarak ve davetliler sergiyi ilgiyle izlediler.
Piyalepaşa İlkokulu 2 – C Sınıf öğrencileri tarafından deyim ve atasözlerinden oluşan 3 boyutlu atasözlerinden oluşan 3 boyutlu resim sergisini açtılar.

Piyalepaşa İlkokulu 2-C sınıfı öğretmeni Nilüfer Tandoğan ve öğrencilerle birlikte yıl içerisinde deyim ve atasözlerine çalıştığı 3 boyutlu resim sergisini tamamlayarak önceki gün okulda resim sergisini açtılar. Açılan resim sergisine Okul Müdürü Songül Bayraktar, okul velileri, okul aile birliği, öğrenciler ve okul öğretmenleri katılım sağladılar.  
Sergi açılışında konuşan okul müdürü Songül Bayraktar; “öncelikle bu güzel ve anlamlı sergiyi hazırlayan Başka 2- C sınıf öğretmeni ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Bu normal bir resim sergisi değil bu Deyim ve Atasözlerinden oluşan anlamlı 3 boyutlu bir sergidir. Her bir resim deyim ile atasözünü barındırıyor. Bu sergimiz okulumuzda hafta sonuna kadar açık kalacaktır. Bu tür çalışmalar hepimiz için çok önemlidir. Çünkü deyim ve atasözlerimiz bu görsellerde anlatılıyor. Ben burada bu güzel çalışmayı yaparak emek veren her kese gönülden kutlarım” dedi. Bu konuşmanın ardından sergi açılışı yapılarak ve davetliler sergiyi ilgiyle izlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.