LASTİK İŞ

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN ALINACAK

Eğitim 04.08.2016 - 09:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN ALINACAK

Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri, 2016-2017 eğitim öğretim yılı için çeşitli branşlarda ücretli öğretmen alımıyla ilgili başvuruları almaya başladı.

 Derince, Kandıra ve Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri, 2016-2017 eğitim öğretim yılı için çeşitli branşlarda ücretli öğretmen alımıyla ilgili başvuruları almaya başladı.  1 Ağustos tarihi itibariyle başlayan bu başvurularda ücretli öğretmenlik yapmak isteyen adaylardan diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi; nüfus cüzdan fotokopisi, bir adet fotoğraf, sabıka kaydı, ikamet belgesi isteniyor. Adaylar, bunlarla birlikte başvuru formunu da ekleyerek ilçe Milli Eğitim İnsan Kaynakları bölümüne evrakları teslim edecek  
Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri, 2016-2017 eğitim öğretim yılı için çeşitli branşlarda ücretli öğretmen alımıyla ilgili başvuruları almaya başladı.

 Derince, Kandıra ve Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri, 2016-2017 eğitim öğretim yılı için çeşitli branşlarda ücretli öğretmen alımıyla ilgili başvuruları almaya başladı. 

1 Ağustos tarihi itibariyle başlayan bu başvurularda ücretli öğretmenlik yapmak isteyen adaylardan diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi; nüfus cüzdan fotokopisi, bir adet fotoğraf, sabıka kaydı, ikamet belgesi isteniyor. Adaylar, bunlarla birlikte başvuru formunu da ekleyerek ilçe Milli Eğitim İnsan Kaynakları bölümüne evrakları teslim edecek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.