LASTİK İŞ
ismail

ÜCRETSİZ ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İLE EĞİTİME DESTEK SÜRÜYOR

Eğitim 14.02.2019 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜCRETSİZ ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İLE EĞİTİME DESTEK SÜRÜYOR

Gölcük Belediyesinin Sosyal hizmetler kapsamında, Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Koordinesinde, Gölcük'te ikamet edip İstanbul ve Bursa da Eğitim Öğretim gören Üniversite Öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yılda Ücretsiz Ulaşım desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelen Öğrenciler Yeni dönemde uygulamadan yararlanmak üzere kayıt yaptırıp, Ücretsiz seyahat kartlarını alıyorlar. Kayıtlar halen devam etmekte olup, öğrencilere resimlerinin de bulunduğu yeni kartlar veriliyor. Gölcük Belediyesinin bu örnek uygulaması ile Cuma günleri Bursa'dan Uludağ Üniversitesi bahçesinden KYK önü Saat. 17.00'da, İstanbul'dan Üsküdar Belediyesi Otobüs Durağından(Son durak) Saat: 17.30'da Gölcük Belediyesi Otobüsleri ile hareket edilerek Öğrenciler Gölcük'e getiriliyor. Pazar günleri de, Gölcük'ten Hükümet Konağı karşısından Bursa'ya Saat: 16.00'da, İstanbul'a 15.30'da hareket edilerek tekrar Öğrencilerin Ücretsiz ulaşımı sağlanıyor. Öğrenciler ve Velileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e verilen bu anlamlı destekten dolayı teşekkür ederken, sunulan hizmeti ise takdirle karşıladıklarını ifade etmekteler. Gölcük Belediyesinin bu Eğitim hizmetiyle tasarruf sağlanmış, Ailelerin bütçelerine Ekonomik anlamda destek verilmiş olunuyor.
Gölcük Belediyesinin Sosyal hizmetler kapsamında, Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Koordinesinde, Gölcük'te ikamet edip İstanbul ve Bursa da Eğitim Öğretim gören Üniversite Öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yılda Ücretsiz Ulaşım desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelen Öğrenciler Yeni dönemde uygulamadan yararlanmak üzere kayıt yaptırıp, Ücretsiz seyahat kartlarını alıyorlar. Kayıtlar halen devam etmekte olup, öğrencilere resimlerinin de bulunduğu yeni kartlar veriliyor.

Gölcük Belediyesinin bu örnek uygulaması ile Cuma günleri Bursa'dan Uludağ Üniversitesi bahçesinden KYK önü Saat. 17.00'da, İstanbul'dan Üsküdar Belediyesi Otobüs Durağından(Son durak) Saat: 17.30'da Gölcük Belediyesi Otobüsleri ile hareket edilerek Öğrenciler Gölcük'e getiriliyor. Pazar günleri de, Gölcük'ten Hükümet Konağı karşısından Bursa'ya Saat: 16.00'da, İstanbul'a 15.30'da hareket edilerek tekrar Öğrencilerin Ücretsiz ulaşımı sağlanıyor.

Öğrenciler ve Velileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e verilen bu anlamlı destekten dolayı teşekkür ederken, sunulan hizmeti ise takdirle karşıladıklarını ifade etmekteler. Gölcük Belediyesinin bu Eğitim hizmetiyle tasarruf sağlanmış, Ailelerin bütçelerine Ekonomik anlamda destek verilmiş olunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.