LASTİK İŞ

ÜÇÜ POLİS 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Gündem 04.08.2016 - 09:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÜÇÜ POLİS 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Önceki gün paralel yapı operasyonları kapsamında 5’i polis 6 kişi adliyeye sevkedilmişti.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 4’ü tutuklanırken 2’si adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü’nün gerçekleştirmek istediği fakat milletin iradesiyle başarısızlıkta sonuçlanan darbe girişiminin ardından paralel yapıyla mücadele operasyonları devam ediyor. Son olarak operasyonlar sonucu FETÖ’yle ilişkisi olduğu iddia edilen aralarında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) eski şube müdürü Mehmet Ağzıbağlı,Kocaeli  Narkotik Şube eski Amiri ve mevcut Van Tuşpa ilçe emniyet müdürü Selahattin Gülseren’inde bulunduğu 1 amir, 1 komser, 1 polis memuru ve 1 sivil adliyeye sevkedilmişti.   4 TUTUKLU 2 SERBEST Adliyeye sevkedilen ve hakim karşısına çıkan zanlılardan KOM eski şube müdürü Mehmet Ağzıbağlı, Komiser Osman Özmen, Amir Şeref Gökkaya ve sivil İsmail Çevrim tutuklanırken, Narkotik Şube eski Amiri ve mevcut Van Tuşpa ilçe emniyet müdürü Selahattin Gülseren ile 1 polis memuru adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   
Önceki gün paralel yapı operasyonları kapsamında 5’i polis 6 kişi adliyeye sevkedilmişti.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 4’ü tutuklanırken 2’si adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü’nün gerçekleştirmek istediği fakat milletin iradesiyle başarısızlıkta sonuçlanan darbe girişiminin ardından paralel yapıyla mücadele operasyonları devam ediyor. Son olarak operasyonlar sonucu FETÖ’yle ilişkisi olduğu iddia edilen aralarında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) eski şube müdürü Mehmet Ağzıbağlı,Kocaeli  Narkotik Şube eski Amiri ve mevcut Van Tuşpa ilçe emniyet müdürü Selahattin Gülseren’inde bulunduğu 1 amir, 1 komser, 1 polis memuru ve 1 sivil adliyeye sevkedilmişti.

 

4 TUTUKLU 2 SERBEST

Adliyeye sevkedilen ve hakim karşısına çıkan zanlılardan KOM eski şube müdürü Mehmet Ağzıbağlı, Komiser Osman Özmen, Amir Şeref Gökkaya ve sivil İsmail Çevrim tutuklanırken, Narkotik Şube eski Amiri ve mevcut Van Tuşpa ilçe emniyet müdürü Selahattin Gülseren ile 1 polis memuru adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.