LASTİK İŞ
ismail

ÜÇÜZ KARDEŞLERE BAŞKAN'DAN HEDİYE

16.09.2019 - 09:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜÇÜZ KARDEŞLERE BAŞKAN'DAN HEDİYE

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Merkez Mahallesi’nde oturan üçüz bebekleri olan aileyi evlerinde ziyaret etti.

Gölcük Belediyesi’nin “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında ziyaretlerini sürdüren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, üçüz bebekleri dünyaya gelen Karakaya ailesini, Merkez Mahallesi’nde bulunan evlerinde ziyaret etti. 22 milyonda 1 ihtimalle üç erkek bebekleri olan Karakaya ailesi ziyaretten dolayı çok mutlu oldu.   “MUTLULUKLARINI PAYLAŞIYORUZ”   Başkan Sezer, üçüz bebekler Umut, Ömer, Kerem'in ailesi Şahin ve Rabia Karakaya çifti ile sohbet ederken, kolaylıklar diledi ve ayrıca şunları söyledi: “Yeni doğan bebeklerimize aile saadeti içerisinde sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyorum. Öncelikle siz ailesine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretten ve “hoş geldin bebek” projesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Karakaya ailesi ise Başkan Ali Yıldırım Sezer’e böyle bir projeyi sürdürdükleri için de teşekkür ettiler. Başkan Sezer ziyarette Karakaya ailesine proje kapsamında çeşitli hediyelerde taktim etti.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Merkez Mahallesi’nde oturan üçüz bebekleri olan aileyi evlerinde ziyaret etti.

Gölcük Belediyesi’nin “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında ziyaretlerini sürdüren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, üçüz bebekleri dünyaya gelen Karakaya ailesini, Merkez Mahallesi’nde bulunan evlerinde ziyaret etti. 22 milyonda 1 ihtimalle üç erkek bebekleri olan Karakaya ailesi ziyaretten dolayı çok mutlu oldu.

 

“MUTLULUKLARINI PAYLAŞIYORUZ”

 

Başkan Sezer, üçüz bebekler Umut, Ömer, Kerem'in ailesi Şahin ve Rabia Karakaya çifti ile sohbet ederken, kolaylıklar diledi ve ayrıca şunları söyledi: “Yeni doğan bebeklerimize aile saadeti içerisinde sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyorum. Öncelikle siz ailesine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretten ve “hoş geldin bebek” projesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Karakaya ailesi ise Başkan Ali Yıldırım Sezer’e böyle bir projeyi sürdürdükleri için de teşekkür ettiler. Başkan Sezer ziyarette Karakaya ailesine proje kapsamında çeşitli hediyelerde taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.