LASTİK İŞ
ismail

UCUZLUK PANAYIRI BAŞLADI

Ekonomi 12.10.2018 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UCUZLUK PANAYIRI BAŞLADI

Outlet Center’da düzenlenen 41. Geleneksel Ucuzluk Panayırı kapılarını açtı. Uygun fiyatta ürünlerin satışa sunulacağı panayıra ilk günden yoğun ilgi gösterildi.

Ünlü markalarının outlet ürünlerinin satışa sunulduğu “Fabrika Satış Mağazaları” merkezi Outlet Center İzmit’te, her yıl tekrarlanarak geleneksel hale gelen ve bu yıl 41.si düzenlenen panayır bugün itibariyle kapılarını açtı. Markaların mağaza önlerine çıkardığı çeşitli stant ve askılarda ürünler normal fiyatların çok altında fiyatlarla satışa sunuluyor. SON GÜN 30 EKİM Son gün 30 Ekim olan panayıra daha ilk günden talebin yoğun olmasının nedeni mağazalarda ve üretici firmaların merkez depolarında bulunan satış hızı düşük ve sirkülâsyonu az olan ürünlerin satışa sunulması olarak açıklanıyor. Tüketicinin bir daha bu fiyatlarla satın alamayacağının bilincinde olması ve Ucuzluk Panayırı kampanyasına büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Outlet Center’da düzenlenen 41. Geleneksel Ucuzluk Panayırı kapılarını açtı. Uygun fiyatta ürünlerin satışa sunulacağı panayıra ilk günden yoğun ilgi gösterildi.

Ünlü markalarının outlet ürünlerinin satışa sunulduğu “Fabrika Satış Mağazaları” merkezi Outlet Center İzmit’te, her yıl tekrarlanarak geleneksel hale gelen ve bu yıl 41.si düzenlenen panayır bugün itibariyle kapılarını açtı. Markaların mağaza önlerine çıkardığı çeşitli stant ve askılarda ürünler normal fiyatların çok altında fiyatlarla satışa sunuluyor.

SON GÜN 30 EKİM

Son gün 30 Ekim olan panayıra daha ilk günden talebin yoğun olmasının nedeni mağazalarda ve üretici firmaların merkez depolarında bulunan satış hızı düşük ve sirkülâsyonu az olan ürünlerin satışa sunulması olarak açıklanıyor. Tüketicinin bir daha bu fiyatlarla satın alamayacağının bilincinde olması ve Ucuzluk Panayırı kampanyasına büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.