LASTİK İŞ

UFKA YOLCULUK EKİBİ İLÇE MİLLİ EĞİTİMİ ZİYARET ETTİ

Eğitim 06.12.2018 - 11:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UFKA YOLCULUK EKİBİ İLÇE MİLLİ EĞİTİMİ ZİYARET ETTİ

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” Gölcük Organizasyon Heyetini makamında kabul etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk 7. Bilgi ve Kültür yarışmasının, Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, KİHMED ve İLKÇEV tarafından yürütülen yöneticilerini ağırladı. Ufka Yolculuk Kocaeli Temsilciliği İl Sekreteri Osman Altun’un da katıldığı ziyarete Ufka Yolculuk Gölcük Temsilcisi Fuat Öz, Ömer Faruk Kılıç, Muhammet Çiftçi ve Erhan Şekerci katıldı. Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’na yarışmaya konu olan ‘’Güzel Ahlak’’ kitabı hediye edildi. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu; her türlü desteği vermeye hazırız Yarışma hakkında bilgi alan Ercan Gülsuyu; Yarışma organizasyonunu çok değerli ve kaliteli bulduklarını, yarışmaya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Gölcük İlçe Temsilcisi Fuat Öz “Böylesine hayırlı bir çalışmaya, yarışmaya herkesi davet ediyoruz. Kocaeli il genelinde olduğu gibi Gölcük’te de tüm okullarımızda çalışmamızı başlattık. Güzel Ahlakı öğrenmeye yönelik bu çalışmamızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” dedi. Osman Altun; Her Yaştan Katılıma Açık Yarışma   Yarışmanın Kocaeli Temsilciği İl Sekretaryasını yürüten Osman Altun; “Her yaşa yönelik olarak düzenlenen “7. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması”nın bu yılki konusu Güzel Ahlak olarak belirlendi. Yarışmaya başvurular da 16 Şubat 2019 tarihine kadar devam ediyor açıklamasında bulundu. Dereceye Girenlere Büyük Ödüller   Türkiye genelinde dereceye girenlere Umre + para ödüllerinin verileceği yarışmada ilimizde dereceye girenlere ise; 1.lere 3000, 2.lere 2000, 3.lere 1000, 4-7 lere 500 TL ödül olarak verilecek. Yarışma hakkında geniş bilgi ve katılım için ufkayolculuk.com adresi ziyaret edilebileceği bildirildi.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” Gölcük Organizasyon Heyetini makamında kabul etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk 7. Bilgi ve Kültür yarışmasının, Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, KİHMED ve İLKÇEV tarafından yürütülen yöneticilerini ağırladı. Ufka Yolculuk Kocaeli Temsilciliği İl Sekreteri Osman Altun’un da katıldığı ziyarete Ufka Yolculuk Gölcük Temsilcisi Fuat Öz, Ömer Faruk Kılıç, Muhammet Çiftçi ve Erhan Şekerci katıldı. Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’na yarışmaya konu olan ‘’Güzel Ahlak’’ kitabı hediye edildi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu; her türlü desteği vermeye hazırız

Yarışma hakkında bilgi alan Ercan Gülsuyu; Yarışma organizasyonunu çok değerli ve kaliteli bulduklarını, yarışmaya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Gölcük İlçe Temsilcisi Fuat Öz “Böylesine hayırlı bir çalışmaya, yarışmaya herkesi davet ediyoruz. Kocaeli il genelinde olduğu gibi Gölcük’te de tüm okullarımızda çalışmamızı başlattık. Güzel Ahlakı öğrenmeye yönelik bu çalışmamızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” dedi.

Osman Altun; Her Yaştan Katılıma Açık Yarışma

 

Yarışmanın Kocaeli Temsilciği İl Sekretaryasını yürüten Osman Altun; “Her yaşa yönelik olarak düzenlenen “7. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması”nın bu yılki konusu Güzel Ahlak olarak belirlendi. Yarışmaya başvurular da 16 Şubat 2019 tarihine kadar devam ediyor açıklamasında bulundu.

Dereceye Girenlere Büyük Ödüller

 

Türkiye genelinde dereceye girenlere Umre + para ödüllerinin verileceği yarışmada ilimizde dereceye girenlere ise; 1.lere 3000, 2.lere 2000, 3.lere 1000, 4-7 lere 500 TL ödül olarak verilecek. Yarışma hakkında geniş bilgi ve katılım için ufkayolculuk.com adresi ziyaret edilebileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.