LASTİK İŞ

UFKA YOLCULUK GÖLCÜK’TE TANITILDI.

10.01.2017 - 06:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UFKA YOLCULUK GÖLCÜK’TE TANITILDI.

Ufka Yolculuk 5.Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Kocaeli genelinde 6. tanıtım toplantısını Gölcük ilçesine yönelik Yazlık Ilıca Tesislerinde gerçekleştirildi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş'ında katıldığı programa İlçe Protokülü yoğun ilgi gösterdi.

Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Gölcük Temsilciliği tarafından düzenlenen toplantıya Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Aslan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhyettin Yıldırım,  İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, İlçe Mal Müdürü Duran Salık, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları İdris Alp, İsmet İşeri ve Yaşar Yıldız, Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Nail Ekiz, Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, ilçe esnafları, din görevlileri ve idareciler ile öğretmenler katıldı. Toplantıda Kulüp Başkanı Ramazan Ulukavak ve diğer yöneticiler de hazır bulundular. Misafirlere yemek ikramının ardından Lider Gençlik Gölcük Temsilcisi Osman Altun’un açılış ve selamlama konuşması ile başlayan program Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Aslan'ın yarışma detaylarını anlatan sunumu ile devam etti. Sunumda yarışmanın amacı, şartnamesi, sınav, ödüller ve kitap temini noktasında bilgilendirme yapıldı. Türkiye genelinde yapılan en büyük sivil yarışma ve sınav organizasyonu için tüm idareci ve öğretmenlerden gönüllü destek talebinde bulunuldu. Son olarak Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş bir selamlama konuşması yaptı. Yarışma ve diğer çalışmalarından dolayı Lider Gençlik Kulübü'nü tebrik eden Kaymakam Altuntaş herkesi yarışmaya elinden gelen desteği vermeye davet etti. Resmi Kurumlardan İzinli Olarak Yapılan Organizasyon Ufka Yolculuk 5. Bilgi ve Kültür Yarışması; Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından kurumlara gönderilen yazılar ile yarışmanın duyurusu ve katılım noktasında destekleniyor.   Her Yaştan Katılıma Açık Yarışma Ufka Yolculuk Gölcük Temsilcisi İsmail Çalgan;  “Her yaşa yönelik olarak 8 ayrı kategoride düzenlenen “5. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması”nın bu yılki konusu Kur’an-ı Kerim meali olarak belirlendi. Yarışmaya başvurular da 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam ediyor. Sınavımız ise 26 Mart 2017 Pazar günü gerçekleşecek.” açıklamasında bulundu.   Dereceye Girenlere Büyük Ödüller Türkiye genelinde dereceye girenlere 46 Umre + para ödülleri ve teknolojik aletler verileceği yarışmada ilimizde dereceye girenlere ise toplam 155 gr altın ödül olarak verilecek. Yarışma hakkında geniş bilgi ve katılım için ufkayolculuk.com adresi ziyaret edilebileceği bildirildi.    
Ufka Yolculuk 5.Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Kocaeli genelinde 6. tanıtım toplantısını Gölcük ilçesine yönelik Yazlık Ilıca Tesislerinde gerçekleştirildi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş'ında katıldığı programa İlçe Protokülü yoğun ilgi gösterdi.

Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Gölcük Temsilciliği tarafından düzenlenen toplantıya Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Aslan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhyettin Yıldırım,  İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, İlçe Mal Müdürü Duran Salık, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları İdris Alp, İsmet İşeri ve Yaşar Yıldız, Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Nail Ekiz, Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, ilçe esnafları, din görevlileri ve idareciler ile öğretmenler katıldı. Toplantıda Kulüp Başkanı Ramazan Ulukavak ve diğer yöneticiler de hazır bulundular.

Misafirlere yemek ikramının ardından Lider Gençlik Gölcük Temsilcisi Osman Altun’un açılış ve selamlama konuşması ile başlayan program Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Aslan'ın yarışma detaylarını anlatan sunumu ile devam etti. Sunumda yarışmanın amacı, şartnamesi, sınav, ödüller ve kitap temini noktasında bilgilendirme yapıldı. Türkiye genelinde yapılan en büyük sivil yarışma ve sınav organizasyonu için tüm idareci ve öğretmenlerden gönüllü destek talebinde bulunuldu. Son olarak Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş bir selamlama konuşması yaptı. Yarışma ve diğer çalışmalarından dolayı Lider Gençlik Kulübü'nü tebrik eden Kaymakam Altuntaş herkesi yarışmaya elinden gelen desteği vermeye davet etti.

Resmi Kurumlardan İzinli Olarak Yapılan Organizasyon

Ufka Yolculuk 5. Bilgi ve Kültür Yarışması; Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından kurumlara gönderilen yazılar ile yarışmanın duyurusu ve katılım noktasında destekleniyor.

 

Her Yaştan Katılıma Açık Yarışma

Ufka Yolculuk Gölcük Temsilcisi İsmail Çalgan;  “Her yaşa yönelik olarak 8 ayrı kategoride düzenlenen “5. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması”nın bu yılki konusu Kur’an-ı Kerim meali olarak belirlendi. Yarışmaya başvurular da 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam ediyor. Sınavımız ise 26 Mart 2017 Pazar günü gerçekleşecek.” açıklamasında bulundu.

 

Dereceye Girenlere Büyük Ödüller

Türkiye genelinde dereceye girenlere 46 Umre + para ödülleri ve teknolojik aletler verileceği yarışmada ilimizde dereceye girenlere ise toplam 155 gr altın ödül olarak verilecek. Yarışma hakkında geniş bilgi ve katılım için ufkayolculuk.com adresi ziyaret edilebileceği bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.