UĞUR MUMCU ANILACAK

22.01.2019 - 18:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UĞUR MUMCU ANILACAK

Gazeteci Uğur Mumcu 24 Ocak 1993’te öldürülüşünün 26’ıncı yıl dönümünde Perşembe günü İzmit Uğur Mumcu Parkı’nda anılacak

Uğradığı saldırı sonrası 24 Ocak 1993’te hayatını kaybeden araştırmacı-gazeteci Uğur Mumcu ölümünün 26’ıncı ölüm yıldönümünde Perşembe günü İzmit Uğur Mumcu Parkı’nda anılacak. Perşembe günü gerçekleştirilecek olan etkinliğin saat 11.00’da başlayacak.   KATILIM SAĞLADILAR Uğur Mumcu’yu anma etkinliği öncesi gerçekleştirilen açıklamaya Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Candemir, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Didem Oral Turhan, Türkiye Makine Mühendisleri Odaları Birliği İKK Sekreteri ve Kocaeli Makine Mühendisleri Odası Başkanı Murat Kürekçi, Eğitim İş Kocaeli Şube Başkanı Emine Çalık katıldı.  HEPİNİZİ ORAYA BEKLİYORUZ Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, “24 Ocak 1993 tarihinde evinin kapısına koyulan bomba ile katledildi. Suikastin failleri hala yakalanamadı. Uğur Mumcu Atatürkçü, anti-emperyalist bir gazeteci olarak hukukun üstünlüğü savundu. Cumhuriyet ve demokrasi değerlerini en üstte tutmak için bir savaş verdi ve bu uğurda hayatını kaybetti.  24 Ocak’ta hep birlikte saat 14’te anma törenleri düzenlenecek. Hepinizi oraya bekliyoruz” dedi. 
Gazeteci Uğur Mumcu 24 Ocak 1993’te öldürülüşünün 26’ıncı yıl dönümünde Perşembe günü İzmit Uğur Mumcu Parkı’nda anılacak

Uğradığı saldırı sonrası 24 Ocak 1993’te hayatını kaybeden araştırmacı-gazeteci Uğur Mumcu ölümünün 26’ıncı ölüm yıldönümünde Perşembe günü İzmit Uğur Mumcu Parkı’nda anılacak. Perşembe günü gerçekleştirilecek olan etkinliğin saat 11.00’da başlayacak.  
KATILIM SAĞLADILAR
Uğur Mumcu’yu anma etkinliği öncesi gerçekleştirilen açıklamaya Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Candemir, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Didem Oral Turhan, Türkiye Makine Mühendisleri Odaları Birliği İKK Sekreteri ve Kocaeli Makine Mühendisleri Odası Başkanı Murat Kürekçi, Eğitim İş Kocaeli Şube Başkanı Emine Çalık katıldı. 
HEPİNİZİ ORAYA BEKLİYORUZ
Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, “24 Ocak 1993 tarihinde evinin kapısına koyulan bomba ile katledildi. Suikastin failleri hala yakalanamadı. Uğur Mumcu Atatürkçü, anti-emperyalist bir gazeteci olarak hukukun üstünlüğü savundu. Cumhuriyet ve demokrasi değerlerini en üstte tutmak için bir savaş verdi ve bu uğurda hayatını kaybetti.  24 Ocak’ta hep birlikte saat 14’te anma törenleri düzenlenecek. Hepinizi oraya bekliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.