LASTİK İŞ
ismail

UĞUR MUMCU KOCAELİ'DE ANILACAK

Gündem 21.01.2018 - 15:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UĞUR MUMCU KOCAELİ'DE ANILACAK

24 Ocak 1993 yılında Ankara'da bombalı bir saldırı sonucunda hayatını kaybeden Basın Şehidimiz Gazeteci-Yazar ve Hukukçu Uğur Mumcu için her yıl olduğu gibi bu yıl da Kocaeli'de anma etkinliğini düzenlenecek.

Basın Şehidimiz Uğur Mumcu Anma Etkinliği 24 Ocak 2018 Çarşamba günü saat:12.30'da Uğur Mumcu Alanında gerçekleştirilecek. Önceki gün KYÖD Sosyal Tesislerinde Uğur Mumcu Anma Etkinliği komisyonunda yer alan Kocaeli Barosu, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, KYÖD, ADD Kocaeli Şubeleri, ÇYDD, Eğitim-iş ve İzmitiz Platformu temsilcileri hazır bulundu. KYÖD Başkanı Mehmet Toker'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı da 24 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan anma etkinliğinin detayları görüşüldü.  Tohumlu kurşun kalem Her yıl demokrasi şehidimiz Uğur Mumcu'nun anma etkinliklerinin toplumun tüm kesimlerine duyurulması, fikirlerinin aktarılması amacıyla gerçekleştirilen bu yılki etkinliğe demokrasi şehidimiz Uğur Mumcu'nun yeğeni Evren Mumcu da katılacak. Geçmiş yıllarda Uğur Mumcu'nun kitapları etkinliğe katılanlara ücretsiz olarak dağıtılırken, bu yıl ise etkinlik komisyonu üyeleri tohumlu kurşun kalem dağıtılmasını kararlaştırdı. Gazeteciliğin simgesi kalem ve yine gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak adına tohumlu kalem dağıtılarak binlerce tohumunda ekilmesi hedeflendi. 
24 Ocak 1993 yılında Ankara'da bombalı bir saldırı sonucunda hayatını kaybeden Basın Şehidimiz Gazeteci-Yazar ve Hukukçu Uğur Mumcu için her yıl olduğu gibi bu yıl da Kocaeli'de anma etkinliğini düzenlenecek.

Basın Şehidimiz Uğur Mumcu Anma Etkinliği 24 Ocak 2018 Çarşamba günü saat:12.30'da Uğur Mumcu Alanında gerçekleştirilecek. Önceki gün KYÖD Sosyal Tesislerinde Uğur Mumcu Anma Etkinliği komisyonunda yer alan Kocaeli Barosu, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, KYÖD, ADD Kocaeli Şubeleri, ÇYDD, Eğitim-iş ve İzmitiz Platformu temsilcileri hazır bulundu. KYÖD Başkanı Mehmet Toker'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı da 24 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan anma etkinliğinin detayları görüşüldü. 

Tohumlu kurşun kalem
Her yıl demokrasi şehidimiz Uğur Mumcu'nun anma etkinliklerinin toplumun tüm kesimlerine duyurulması, fikirlerinin aktarılması amacıyla gerçekleştirilen bu yılki etkinliğe demokrasi şehidimiz Uğur Mumcu'nun yeğeni Evren Mumcu da katılacak. Geçmiş yıllarda Uğur Mumcu'nun kitapları etkinliğe katılanlara ücretsiz olarak dağıtılırken, bu yıl ise etkinlik komisyonu üyeleri tohumlu kurşun kalem dağıtılmasını kararlaştırdı. Gazeteciliğin simgesi kalem ve yine gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak adına tohumlu kalem dağıtılarak binlerce tohumunda ekilmesi hedeflendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.