LASTİK İŞ

Ukash kart neden güvenlidir?

27.08.2013 - 23:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Ukash kart neden güvenlidir?

Ukash kart online sanal alışveriş yapılan diğer ödeme yöntemlerinden güvenlidir. Ukash kart kredi kartı ile öderken girdiğimiz kişisel bilgiler ve hesap bilgilerimizi içermez. Ukash kart kullanırken güvenilirliği test etmek adına bize yöneltilen sorulara gerek duyulmaz. Ukash kart bir nevi sanal para olduğu için bir çok yerde geçerlidir ve harcamak istediğimiz miktarın fazlasına gerek kalmaz. Ukash kart yurt dışı kaynaklı olduğundan pek güvenilir gelmemektedir. Fiyatları kur üzerinden değerlendirildiğinden insanlara karışık gelmektedir. Bu yüzden çok tercih edilmemiş olsa da şimdilerde pratikliği ve güvenilirliğini ispatladığından yaygın şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Ukash kartın diğer bir güvenilir yanı bozdurmak istendiği zaman paranızın nakit olarak hesabınıza yatırılmasıdır. Böylece geriye kalan paranız boşa gitmemiş olur. Ukash kart pin kodu nun tek kullanımlık olması tekrar kullanımlar sonucu ortaya çıkabilecek sorunları engellemektedir. Pin kodunun bir kez girildiğinde kaydedilip sonraki girişlerde geçersiz sayılması yapılabilecek hataları ve bazı dolandırıcılık durumlarını ortadan kaldırmaktadır. Her ne kadar bir zamanlar yabancı olduğumuz bir konu olsa da günümüzde online işlemlerdeki artış bu hızda ilerlemeye devam ettiği sürece, güvenliği tehdit etmedikçe ukash kart kredi kartları gibi hayatımızın bir parçası olacaktır.

Ukash kart online sanal alışveriş yapılan diğer ödeme yöntemlerinden güvenlidir. Ukash kart kredi kartı ile öderken girdiğimiz kişisel bilgiler ve hesap bilgilerimizi içermez. Ukash kart kullanırken güvenilirliği test etmek adına bize yöneltilen sorulara gerek duyulmaz. Ukash kart bir nevi sanal para olduğu için bir çok yerde geçerlidir ve harcamak istediğimiz miktarın fazlasına gerek kalmaz. Ukash kart yurt dışı kaynaklı olduğundan pek güvenilir gelmemektedir. Fiyatları kur üzerinden değerlendirildiğinden insanlara karışık gelmektedir. Bu yüzden çok tercih edilmemiş olsa da şimdilerde pratikliği ve güvenilirliğini ispatladığından yaygın şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Ukash kartın diğer bir güvenilir yanı bozdurmak istendiği zaman paranızın nakit olarak hesabınıza yatırılmasıdır. Böylece geriye kalan paranız boşa gitmemiş olur. Ukash kart pin kodu nun tek kullanımlık olması tekrar kullanımlar sonucu ortaya çıkabilecek sorunları engellemektedir. Pin kodunun bir kez girildiğinde kaydedilip sonraki girişlerde geçersiz sayılması yapılabilecek hataları ve bazı dolandırıcılık durumlarını ortadan kaldırmaktadır.
Her ne kadar bir zamanlar yabancı olduğumuz bir konu olsa da günümüzde online işlemlerdeki artış bu hızda ilerlemeye devam ettiği sürece, güvenliği tehdit etmedikçe ukash kart kredi kartları gibi hayatımızın bir parçası olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.