Ukash Kart nerelerden ve nasıl alınır?

27.08.2013 - 23:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Ukash Kart nerelerden ve nasıl alınır?

Ukash karta sahip olabilmek ödeme işlemi gerçekleştirmek kadar kolaydır. Kart olarak adlandırılsa da ortada somut bir kart yoktur. Ukash kart sanal bir ödeme sistemidir. Merkezi İngiltere olan bu ödeme sistemi aslında bir ön ödeme sistemidir. Ukash kart ile ödeme yapmayı planladığınızda yapmanız gereken satıcı firma bulmak ve harcama limitinizi belirleyip kart ödemenizi yaparak ukash kart almaktır. Ödeme yaptığınızda size 19 haneden oluşan bir pin numarası verilecektir. Siz de ödemenizi yaparken bu pin numarasını kullanarak alışverişinizi gerçekleştireceksiniz. Ukash kart pin numarası isterseniz yurt dışı sitelerinden kargo ile gelebildiği gibi yurt içi sitelerinden online olarak mailinize de gönderilebilmektedir. Yurt dışından verilen siparişlerde süre biraz uzayacağından mail yolunu tercih etmek daha doğru olacaktır. Ukash kart tek kullanımlıktır. Girdiğiniz pin kodunu başka bir ödemede tekrar kullanamazsınız. Ukash kart alırken yüklü miktarlarda paranızın olmasına gerek yoktur. Harcayacağınız kadar paranız olduğunda sizler de ukash karta sahip olabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şeysatın alacağınız firmanın resmi olmasıdır.

Ukash karta sahip olabilmek ödeme işlemi gerçekleştirmek kadar kolaydır. Kart olarak adlandırılsa da ortada somut bir kart yoktur. Ukash kart sanal bir ödeme sistemidir. Merkezi İngiltere olan bu ödeme sistemi aslında bir ön ödeme sistemidir. Ukash kart ile ödeme yapmayı planladığınızda yapmanız gereken satıcı firma bulmak ve harcama limitinizi belirleyip kart ödemenizi yaparak ukash kart almaktır. Ödeme yaptığınızda size 19 haneden oluşan bir pin numarası verilecektir. Siz de ödemenizi yaparken bu pin numarasını kullanarak alışverişinizi gerçekleştireceksiniz. Ukash kart pin numarası isterseniz yurt dışı sitelerinden kargo ile gelebildiği gibi yurt içi sitelerinden online olarak mailinize de gönderilebilmektedir. Yurt dışından verilen siparişlerde süre biraz uzayacağından mail yolunu tercih etmek daha doğru olacaktır.
Ukash kart tek kullanımlıktır. Girdiğiniz pin kodunu başka bir ödemede tekrar kullanamazsınız. Ukash kart alırken yüklü miktarlarda paranızın olmasına gerek yoktur. Harcayacağınız kadar paranız olduğunda sizler de ukash karta sahip olabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şeysatın alacağınız firmanın resmi olmasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.