''ULAŞLI DAN PTT'NİN KALDIRILMASI VATANDAŞI MAĞDUR EDER''

Gündem 18.06.2019 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''ULAŞLI DAN PTT'NİN KALDIRILMASI VATANDAŞI MAĞDUR EDER''

İYİ PARTİ İlçe BAşkanı İsmail Aynacı haftalık gündemi değerlendirdi. Ulaşlı da faaliyet gösteren PTTT şubesinin kapatılma kararını eleştiren Aynacı” Buz zaten sıkıntıda olan vatandaşa ek külfet demektir. PTT şubesinin kapatılması Ulaşlı halkını mağdur edecektir” dedi.

İyi Parti İlçe BAşkanı Aynacı şu görüşleri dile getirdi  “ Geçtiğimiz hafta sonu ilçemizde yapılan bahar şenliklerine İYİ Parti Gölcük teşkilatı olarak katıldık ve bu bizler içinde oldukça keyifli oldu. İşimiz siyaset üretmek olsa da yapılan her türlü sportif, kültürel ve sosyal etkinlikler bizler için güzel anılar oluşturuyor. Halkla etkileşimimizi artırıyor. Bu alanda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Son süreçte Ulaşlı Mahallemizden oldukça fazla şikayet alıyoruz. Ulaşlı Mahallesinde faaliyette bulunan PTT şubesini kapatma kararı almıştır. Biliyorsunuz ki batı istikametinde ki en son mahallemiz olan Ulaşlı Gölcük merkezine yaklaşık 12-13 km mesafededir. Bu bölgede yaşayan özellikle emekli vatandaşlarımız kendi mahallelerinde ki bu şubede bir çok işini halledebilirken şimdi bu işlem için en yakın Değirmendere ye gelmek durumundadır. Kaldı ki ulaşım için zaten Karamürsel- İzmit hattına mahkum olan bu bölge halkımız  zaten kısıtlı olan hizmet olanaklarından birini daha kaybetmiş olmanın tepkisini göstermektedir. Evet tasarruf tedbirleri bir çok noktada yapılması gerekiyor ve yerinde tasarruf tedbirlerini alkışlıyoruz fakat baktığımızda Gölcük merkezi ile iç içe geçmiş durumda olan Çiftlik Mahallesinde PTT şubesi çalışıyorken Ulaşlı da bu hizmeti sonlandırmak hangi düşünceyle gerçeklemiştir açıkçası merak ediyorum. Yaklaşık 3 Bin nüfusu olan ve özellikle yaz döneminde yazlıkçıların gelmesi ile bu nüfusun 2-3 katına çıkan bölgede bu hizmetin tekrar verilmesini sağlamak için yetkilileri göreve davet ediyorum. İMAMOĞLU KAZANACAK ! Bu hafta sonu İstanbul yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi konusunda Sayın Ekrem İmamoğlu nun tekrar görevini devralacağına olan inancımız sonsuz. Konuyla ilgili daha önce de söylediklerimde herhangi bir değişiklik yok dün beka dediler bugün rum diyorlar. Muhtemelen bir sonra ki saldırılarında ermeni diye çıkarlar. Ekrem Bey duruşuyla konuşmalarıyla 18 günlük başkanlıkta yaptıkları ve halkı kucaklayan tavrıyla halkta karşılığını bulmuştur ve İstanbullular Pazar günü gerekeni yapacaktır.
İYİ PARTİ İlçe BAşkanı İsmail Aynacı haftalık gündemi değerlendirdi. Ulaşlı da faaliyet gösteren PTTT şubesinin kapatılma kararını eleştiren Aynacı” Buz zaten sıkıntıda olan vatandaşa ek külfet demektir. PTT şubesinin kapatılması Ulaşlı halkını mağdur edecektir” dedi.

İyi Parti İlçe BAşkanı Aynacı şu görüşleri dile getirdi 
“ Geçtiğimiz hafta sonu ilçemizde yapılan bahar şenliklerine İYİ Parti Gölcük teşkilatı olarak katıldık ve bu bizler içinde oldukça keyifli oldu. İşimiz siyaset üretmek olsa da yapılan her türlü sportif, kültürel ve sosyal etkinlikler bizler için güzel anılar oluşturuyor. Halkla etkileşimimizi artırıyor. Bu alanda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.
Son süreçte Ulaşlı Mahallemizden oldukça fazla şikayet alıyoruz. Ulaşlı Mahallesinde faaliyette bulunan PTT şubesini kapatma kararı almıştır. Biliyorsunuz ki batı istikametinde ki en son mahallemiz olan Ulaşlı Gölcük merkezine yaklaşık 12-13 km mesafededir. Bu bölgede yaşayan özellikle emekli vatandaşlarımız kendi mahallelerinde ki bu şubede bir çok işini halledebilirken şimdi bu işlem için en yakın Değirmendere ye gelmek durumundadır. Kaldı ki ulaşım için zaten Karamürsel- İzmit hattına mahkum olan bu bölge halkımız  zaten kısıtlı olan hizmet olanaklarından birini daha kaybetmiş olmanın tepkisini göstermektedir. Evet tasarruf tedbirleri bir çok noktada yapılması gerekiyor ve yerinde tasarruf tedbirlerini alkışlıyoruz fakat baktığımızda Gölcük merkezi ile iç içe geçmiş durumda olan Çiftlik Mahallesinde PTT şubesi çalışıyorken Ulaşlı da bu hizmeti sonlandırmak hangi düşünceyle gerçeklemiştir açıkçası merak ediyorum. Yaklaşık 3 Bin nüfusu olan ve özellikle yaz döneminde yazlıkçıların gelmesi ile bu nüfusun 2-3 katına çıkan bölgede bu hizmetin tekrar verilmesini sağlamak için yetkilileri göreve davet ediyorum.

İMAMOĞLU KAZANACAK !
Bu hafta sonu İstanbul yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi konusunda Sayın Ekrem İmamoğlu nun tekrar görevini devralacağına olan inancımız sonsuz. Konuyla ilgili daha önce de söylediklerimde herhangi bir değişiklik yok dün beka dediler bugün rum diyorlar. Muhtemelen bir sonra ki saldırılarında ermeni diye çıkarlar. Ekrem Bey duruşuyla konuşmalarıyla 18 günlük başkanlıkta yaptıkları ve halkı kucaklayan tavrıyla halkta karşılığını bulmuştur ve İstanbullular Pazar günü gerekeni yapacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.