LASTİK İŞ
ismail

ULAŞLI MARİNA’DA ARTIK TÜRK BAYRAĞI DALGALANACAK

Gölcük 10.07.2020 - 10:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ULAŞLI MARİNA’DA ARTIK TÜRK BAYRAĞI DALGALANACAK

Gölcük Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Ulaşlı’da anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Ulaşlı Marina’nın en uç noktasına 22 metrelik dev bir bayrak direği yaptı. Çalışmalar son aşamaya gelirken, kaide kaplaması ve aydınlatma işleminin yapılması sonrasında tamamlanacak. 15 TEMMUZ’DA ŞANLI BAYRAĞIMIZ GÖNDERE ÇEKİLECEK Son olarak, hain darbe girişiminin yıl dönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından göndere Şanlı Türk Bayrağı törenle çekilecek. Böylelikle bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan Şanlı Bayrağımız Ulaşlı’da anlamlı bir noktada dalgalanacak.
Gölcük Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Ulaşlı’da anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Ulaşlı Marina’nın en uç noktasına 22 metrelik dev bir bayrak direği yaptı. Çalışmalar son aşamaya gelirken, kaide kaplaması ve aydınlatma işleminin yapılması sonrasında tamamlanacak.

15 TEMMUZ’DA ŞANLI BAYRAĞIMIZ GÖNDERE ÇEKİLECEK

Son olarak, hain darbe girişiminin yıl dönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından göndere Şanlı Türk Bayrağı törenle çekilecek. Böylelikle bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan Şanlı Bayrağımız Ulaşlı’da anlamlı bir noktada dalgalanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.