ULAŞLI VE HALIDERE SERGİLERİ AÇILDI

24.05.2016 - 09:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ULAŞLI VE HALIDERE SERGİLERİ AÇILDI

Gölcük Belediyesi ile Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, Ulaşlı ve Halıdere'de verilen GÖLMEK kurslarının sergileri açıldı Gölcük Belediyesi ile Gölcük Halk Eğitim Merkezi tarafından GÖLMEK kursları adı altında açılan sergilerin ikisi, Ulaşlı ve Halıdere'de açıldı.

İlk olarak Ulaşlı'da gerçekleştirilen sergi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Osman Altun, Ulaşlı mahalle muhtarları, kurs öğreticileri Ayşegül Kul ve Özlem Cankurt ile kursiyerler katıldı. İğne Oyası, El Nakışı ve Dikiş Kursu sergisi açılışında bir konuşma yapan Başkan Ellibeş, "Emek gösteren tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz, iki hocamız da bilgilerini kursiyerlerle paylaşarak onlara fayda sağlamaya çalışıyor. Kurslar gerçekten rehabilite etme görevi üstleniyor. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 'KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ Serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Ellibeş, sergilenen ürünleri tek tek inceledi ve kurs öğreticileri ile kursiyerlerden yapılan ürünler ile ilgili bilgiler aldı. Tüm kursiyerleri tebrik eden Başkan Ellibeş, Ulaşırdaki sergi açılışının ardından verilen ikramdan sonra soluğu Halıdere'de aldı. Buradaki sergi açılışına ise Ulaşlı'daki katılıma ek olarak Halıdere mahalle muhtarları ve kurs öğreticileri Zeynep Gülnar, Duygu Güner ve Reyhan Öztürk katıldı. Tüm kursiyerleri tebrik eden Başkan Ellibeş, ürünleri inceledikten sonra kursiyerlerle fotoğraf çektirdi ve onlarla bir süre sohbet etti.
Gölcük Belediyesi ile Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, Ulaşlı ve Halıdere'de verilen GÖLMEK kurslarının sergileri açıldı Gölcük Belediyesi ile Gölcük Halk Eğitim Merkezi tarafından GÖLMEK kursları adı altında açılan sergilerin ikisi, Ulaşlı ve Halıdere'de açıldı.

İlk olarak Ulaşlı'da gerçekleştirilen sergi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Osman Altun, Ulaşlı mahalle muhtarları, kurs öğreticileri Ayşegül Kul ve Özlem Cankurt ile kursiyerler katıldı. İğne Oyası, El Nakışı ve Dikiş Kursu sergisi açılışında bir konuşma yapan Başkan Ellibeş, "Emek gösteren tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz, iki hocamız da bilgilerini kursiyerlerle paylaşarak onlara fayda sağlamaya çalışıyor. Kurslar gerçekten rehabilite etme görevi üstleniyor. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

'KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ

Serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Ellibeş, sergilenen ürünleri tek tek inceledi ve kurs öğreticileri ile kursiyerlerden yapılan ürünler ile ilgili bilgiler aldı. Tüm kursiyerleri tebrik eden Başkan Ellibeş, Ulaşırdaki sergi açılışının ardından verilen ikramdan sonra soluğu Halıdere'de aldı. Buradaki sergi açılışına ise Ulaşlı'daki katılıma ek olarak Halıdere mahalle muhtarları ve kurs öğreticileri Zeynep Gülnar, Duygu Güner ve Reyhan Öztürk katıldı. Tüm kursiyerleri tebrik eden Başkan Ellibeş, ürünleri inceledikten sonra kursiyerlerle fotoğraf çektirdi ve onlarla bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.