LASTİK İŞ

ULAŞLI'YA MÜJDE !. PTT YENİDEN AÇILIYOR

05.07.2019 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ULAŞLI'YA MÜJDE !. PTT YENİDEN AÇILIYOR

Ulaşlı da mevcut PTT şubesinin kapatılması kararında yanlıştan dönüldü. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yapılan görüşmeler sonucunda PTT binasının belediyeye ait bir yerde tekrar faaliyete geçeceğini belirtti.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sosyla medya hesabından Ulaşlı halkına şu müjdeyi verdi " Gölcük Belediyesi Encümenimizin 04.07.2019 tarih ve 443 nolu kararı ile Ulaşlı’ya PTT Şubesi açılması hususunda karar alınmış, 05.072019 tarih ve 3601 sayılı yazı ile Kocaeli PTT Müdürlüğü’ne müracaat edilmiştir.  ✅ Bunun neticesinde Kocaeli PTT Baş Müdür Yardımcısı Sayın Turan GÜR ve İşlet Müdürü Sayın Avni ORUÇLU ile yaptığımız toplantı sonrasında, PTT Genel Müdürlüğü’nden alınacak onay ile beraber Temmuz ayı sonunda, Belediyemizin maliki olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Abdülhamithan Caddesi No: 59/c adresinde PTT Ulaşlı Şubesi’nin faaliyete geçmesi kararlaştırılmıştır.  ✅ Bu süreçte bize destek veren AK Parti İl Başkanı Sayın Mehmet ELLİBEŞ’e ve İlçe Başkanı Sayın Çetin SeYMEN'e teşekkür ederim. Ulaşlı halkımıza da yeni PTT Şubesi’nin hayırlı olmasını dilerim.
Ulaşlı da mevcut PTT şubesinin kapatılması kararında yanlıştan dönüldü. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yapılan görüşmeler sonucunda PTT binasının belediyeye ait bir yerde tekrar faaliyete geçeceğini belirtti.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sosyla medya hesabından Ulaşlı halkına şu müjdeyi verdi

" Gölcük Belediyesi Encümenimizin 04.07.2019 tarih ve 443 nolu kararı ile Ulaşlı’ya PTT Şubesi açılması hususunda karar alınmış, 05.072019 tarih ve 3601 sayılı yazı ile Kocaeli PTT Müdürlüğü’ne müracaat edilmiştir. 

 Bunun neticesinde Kocaeli PTT Baş Müdür Yardımcısı Sayın Turan GÜR ve İşlet Müdürü Sayın Avni ORUÇLU ile yaptığımız toplantı sonrasında, PTT Genel Müdürlüğü’nden alınacak onay ile beraber Temmuz ayı sonunda, Belediyemizin maliki olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Abdülhamithan Caddesi No: 59/c adresinde PTT Ulaşlı Şubesi’nin faaliyete geçmesi kararlaştırılmıştır. 

 Bu süreçte bize destek veren AK Parti İl Başkanı Sayın Mehmet ELLİBEŞ’e ve İlçe Başkanı Sayın Çetin SeYMEN'e teşekkür ederim. Ulaşlı halkımıza da yeni PTT Şubesi’nin hayırlı olmasını dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.