ÜLKÜ OCAKLARI 30 AĞUSTOS’U KUTLADI

Gündem 29.08.2019 - 18:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜLKÜ OCAKLARI 30 AĞUSTOS’U KUTLADI

Gölcük Ülkü ocakları 30 Ağustos zafer Bayramı nedeni ile Anıt Park’ta broşür dağıttı.

Gölcük Ülkü Ocakları 30 Ağustos Zafer bayramı nedeni ile vatandaşlara anıt parkta broşür dağıttı. Zafer bayramlarını kutladı. Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı psikolog Cihan Ayten “Gazi Mustafa Kemal Paşa ve kahraman silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum ve bu hissiyatla asil Türk milletinin 30 Ağustos Zafer bayramını kutlarım”dedi.
Gölcük Ülkü ocakları 30 Ağustos zafer Bayramı nedeni ile Anıt Park’ta broşür dağıttı.

Gölcük Ülkü Ocakları 30 Ağustos Zafer bayramı nedeni ile vatandaşlara anıt parkta broşür dağıttı. Zafer bayramlarını kutladı.
Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı psikolog Cihan Ayten “Gazi Mustafa Kemal Paşa ve kahraman silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum ve bu hissiyatla asil Türk milletinin 30 Ağustos Zafer bayramını kutlarım”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.