ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Asayiş 19.09.2019 - 17:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirildiği günden beri çalışmalarına aralıksız devam eden Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Ayten yeni yönetimini oluşturmaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirilen Cihan Ayten yeni yönetimini oluşturmaya devam ediyor. Çalışmalara aralıksız devam ediyorlar Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirildiği günden beri çalışmalarına aralıksız devam eden Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Ayten yeni yönetimini oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz gün Gölcük Ülkü Ocakları binasında düzenlenen tören ile İlçe Ocak Başkanvekilliğine Gökhan Yücel, Ortaöğretim Birimine  Fatih Demirci, Basın ve Sosyal Medya Birimine Oğuz Küçük ve İdari Amirliğine  İsmail Aykul atandı. Ayten, “ Yeni göreve gelen arkadaşlara başarılar diliyorum” Gerçekleştirilen törende kısa bir konuşma yapan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Ayten, “ Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Av. Yunus Emre Kurt Beyefendinin onayları ile Gölcük Ülkü Ocakları olarak görev dağılımızı gerçekleştirdik. Yeni göreve gelen Ocak Başkanvekilliğine Gökhan Yücel, Ortaöğretim Birimine  Fatih Demirci, Basın ve Sosyal Medya Birimine Oğuz Küçük ve İdari Amirliğine  İsmail Aykul’ a yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirildiği günden beri çalışmalarına aralıksız devam eden Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Ayten yeni yönetimini oluşturmaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirilen Cihan Ayten yeni yönetimini oluşturmaya devam ediyor.

Çalışmalara aralıksız devam ediyorlar

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirildiği günden beri çalışmalarına aralıksız devam eden Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Ayten yeni yönetimini oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz gün Gölcük Ülkü Ocakları binasında düzenlenen tören ile İlçe Ocak Başkanvekilliğine Gökhan Yücel, Ortaöğretim Birimine  Fatih Demirci, Basın ve Sosyal Medya Birimine Oğuz Küçük ve İdari Amirliğine  İsmail Aykul atandı.

Ayten, “ Yeni göreve gelen arkadaşlara başarılar diliyorum”

Gerçekleştirilen törende kısa bir konuşma yapan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Ayten, “ Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Av. Yunus Emre Kurt Beyefendinin onayları ile Gölcük Ülkü Ocakları olarak görev dağılımızı gerçekleştirdik. Yeni göreve gelen Ocak Başkanvekilliğine Gökhan Yücel, Ortaöğretim Birimine  Fatih Demirci, Basın ve Sosyal Medya Birimine Oğuz Küçük ve İdari Amirliğine  İsmail Aykul’ a yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.