LASTİK İŞ

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER MHP'Yİ ZİYARET ETTİ

Gölcük 02.03.2014 - 22:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER MHP'Yİ ZİYARET ETTİ

Gölcük Ülkücü İşçiler Derneği, yeni yönetimi ile Gölcük Ülkü Ocakları ve MHP Gölcük Yönetimi’ni ziyaret etti.

Gölcük Ülkücü İşçiler Derneği Gölcük Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Öncü, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ahmet Hatunoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti.Ülkücü İşçiler Derneği eski başkanı Veysel Yavuz’un da bulunduğu dernek,ziyaretin ardından MHP İlçe Yönetimi’ni ziyaret etti. “TOPLUM KARARINI VERECEKTİR” Hatunoğlıu,”Bizim ülkenin şartları görünüyor.Kriz kapıda ve korkunç bir kaos var.Dernek unutuluyor.Bu süreci en kısa zamanda atlatmak istiyoruz.”dedi. MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır,” Yeni yönetim hayırlı olsun.Çalışma hayatı ve sorumlulukları takip edeceğiz.İnşallah toplum kararı verecektir.Demokratik bir şekilde konuyu atlatacağız.”dedi.
Gölcük Ülkücü İşçiler Derneği, yeni yönetimi ile Gölcük Ülkü Ocakları ve MHP Gölcük Yönetimi’ni ziyaret etti.

Gölcük Ülkücü İşçiler Derneği Gölcük Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Öncü, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ahmet Hatunoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti.Ülkücü İşçiler Derneği eski başkanı Veysel Yavuz’un da bulunduğu dernek,ziyaretin ardından MHP İlçe Yönetimi’ni ziyaret etti.

“TOPLUM KARARINI VERECEKTİR”

Hatunoğlıu,”Bizim ülkenin şartları görünüyor.Kriz kapıda ve korkunç bir kaos var.Dernek unutuluyor.Bu süreci en kısa zamanda atlatmak istiyoruz.”dedi. MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır,” Yeni yönetim hayırlı olsun.Çalışma hayatı ve sorumlulukları takip edeceğiz.İnşallah toplum kararı verecektir.Demokratik bir şekilde konuyu atlatacağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.